• 25 jaar ervaring als installateur
  • Altijd gratis verzending
  • Ma t/m Vrij voor 15:00 besteld = morgen in huis

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

28 / Jun / 2023

7 redenen waarom infrarood verwarming in je slaapkamer ideaal is

7 redenen waarom infrarood verwarming in je slaapkamer ideaal is
Blog

Infrarood verwarming is een populair alternatief geworden voor de traditionele verwarmingssystemen. Het biedt tal van voordelen die ervoor zorgen dat uw slaapkamer niet alleen comfortabeler, maar ook gezonder en milieuvriendelijker is. Laten we dieper ingaan op de zeven redenen waarom infrarood verwarming ideaal is voor je slaapkamer.

Efficiënte Verwarming Voor Je Slaapkamer

Infrarood verwarming is zeer efficiënt en kan helpen bij het besparen van energie. In plaats van de lucht te verwarmen, zoals de traditionele verwarmingssystemen, verwarmt infrarood de objecten in de kamer direct. Dit zorgt voor een snelle en directe warmte, waardoor het ideaal is voor de slaapkamer. Kijk zelf maar op onze infrarood panelen pagina.

Infrarood Verwarming Is Ruimtebesparend

Infrarood panelen zijn plat en kunnen gemakkelijk aan de muur of het plafond worden gemonteerd. Dit betekent dat ze geen waardevolle ruimte in uw slaapkamer zullen innemen, in tegenstelling tot radiatoren of andere vormen van verwarming. Ook zijn ze beschikbaar in verschillende afmetingen, dus er is altijd een paneel dat past bij jouw situatie.

Milieuvriendelijk Verwarmen

Doordat infrarood verwarming directe warmte producteert, verbruikt het minder energie. Dit maakt het een milieuvriendelijk alternatief. Daarnaast produceert infraroodpaneel geen CO2-uitstoot, waardoor het een nog groenere keuze is voor het verwarmen van je slaapkamer. Meer lezen over de voordelen van infrarood?.

Een Comfortabele Temperatuur Tijdens Het Slapen

Met infrarood verwarming kun je de temperatuur in je slaapkamer gemakkelijk regelen met een thermostaat. Dit zorgt voor een constante en comfortabele temperatuur in de kamer, zodat je rustig kunt slapen. Bovendien creëert de verwarming een warme en gezellige sfeer, vergelijkbaar met de warmte van de zon.

Weinig Tot Geen Onderhoud Nodig

In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen hebben infrarood panelen zeer weinig tot geen onderhoud nodig. Dit betekent minder zorgen voor jou als huiseigenaar. Kijk hier voor meer informatie over onze service.

Eenvoudige Installatie Van Infrarood Verwarming

De installatie van infrarood verwarming is eenvoudig en snel. Er zijn geen ingewikkelde aansluitingen of leidingen nodig, het paneel kan eenvoudig aan de muur of het plafond worden bevestigd.

Sfeervolle Verwarming

Infrarood verwarming geeft niet alleen warmte, maar creëert ook een aangename en gezellige sfeer in je slaapkamer. Dit komt doordat het licht dat infrarood panelen uitstralen zeer gelijk is aan natuurlijk licht, waardoor je slaapkamer een ontspannende en warme sfeer krijgt.

Heb je meer vragen of wil je meer weten over infrarood verwarming? Neem gerust contact met ons op via onze klantenservice pagina.

 

Veel gestelde vragen over infrarood verwarming in de slaapkamer

Q: Waarom zijn infrarood panelen ideaal voor in de slaapkamer?

A: Infrarood panelen zijn ideaal voor het verwarmen van de slaapkamer omdat ze directe verwarming bieden. Ze verwarmen niet de lucht, maar de objecten en personen in de kamer, waardoor het een efficiëntere manier van verwarmen is. Bovendien hebben ze geen luchtcirculatie nodig, wat de luchtkwaliteit in de kamer verbetert.

Q: Zijn er speciale infra-rood spiegelpanelen die ook nog een decoratieve functie kunnen hebben?

A: Ja, er zijn infrarood spiegelpanelen beschikbaar, die zowel functioneel als stijlvol zijn. Ze kunnen onopvallend in elk interieur geïntegreerd worden.

Q: Hoe werkt de straling van infraroodverwarming?

A: De straling van infraroodverwarming werkt volgens het principe van elektromagnetische golven. De infrarood straling dringt door in objecten en personen, waardoor ze direct opwarmen. Dit is anders dan bij conventionele verwarming, waarbij de lucht in de ruimte wordt verwarmd.

Q: Hoe monteer je infrarood panelen?

A: Het monteren van infraroodpanelen is vrij eenvoudig. Meestal worden ze aan de muur of het plafond bevestigd met behulp van de meegeleverde montagekit. Het is belangrijk de panelen niet te dicht bij meubels of gordijnen te plaatsen omdat de straling deze direct zou verwarmen.

Q: Consumeert infraroodverwarming veel energie?

A: In vergelijking met conventionele verwarmingssystemen zoals een cv ketel, is het verbruik van een infraroodverwarming lager. Infraroodverwarming gebruikt het volledige vermogen (uitgedrukt in watt) om direct warmte te produceren, er gaat geen energie verloren in luchtcirculatie of opwarmtijd.

Q: Is infraroodverwarming veilig?

A: Ja, infraroodverwarming is volkomen veilig. De panelen worden wel warm, maar niet zo heet dat ze brandgevaar opleveren. Bovendien is de infrarood straling die ze uitzenden gezond en draagt het bij aan een betere bloedsomloop.

Q: Wat is de levensduur van infrarood panelen?

A: De levensduur van infrarood panelen is zeer lang. Ze hebben weinig onderhoud nodig en zijn ontworpen om jaren mee te gaan. Vaak wordt er een garantie van meerdere jaren gegeven door de fabrikant.

Q: Is het mogelijk om alleen de slaapkamer te verwarmen met infrarood panelen?

A: Ja, het is absoluut mogelijk om specifieke ruimtes zoals de slaapkamer te verwarmen met infrarood panelen. Daarnaast is het ook mogelijk om de hele woning te verwarmen met behulp van meerdere panelen.

Q: Kunnen infrarood panelen ook schimmel in de slaapkamer bestrijden?

A: Ja, doordat infraroodverwarming direct objecten opwarmt, droogt de lucht in de slaapkamer minder snel uit. Dit voorkomt schimmels die vaak in een vochtige omgeving ontstaan.

Q: Waar kan men terecht voor meer informatie of vrijblijvend advies over infraroodverwarming?

A: Voor meer informatie of vrijblijvend advies over infraroodverwarming, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het kiezen van de juiste infraroodverwarming voor uw behoeften.

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Hoe kies je de juiste plaats voor infrarood panelen in een kantooromgeving
    24 / Jul / 2024

    28 / Jun / 2023

    Hoe kies je de juiste plaats voor infrarood panelen in een kantooromgeving

  • Hoe ziet een infrarood warmtepaneel eruit?
    10 / Jul / 2024

    28 / Jun / 2023

    Hoe ziet een infrarood warmtepaneel eruit?

  • Wat kost elektrische verwarming woonkamer
    10 / Jul / 2024

    28 / Jun / 2023

    Wat kost elektrische verwarming woonkamer

  • Infrarood Paneel Kantoor
    10 / Jun / 2024

    28 / Jun / 2023

    Infrarood Paneel Kantoor

  • De perfecte terrasverwarmer voor horeca
    08 / Jun / 2024

    28 / Jun / 2023

    De perfecte terrasverwarmer voor horeca

  • Infrarood terrasverwarmers - Een duurzame keuze
    07 / Jun / 2024

    28 / Jun / 2023

    Infrarood terrasverwarmers - Een duurzame keuze

  • Verwarm uw patio met een infrarood terrasverwarmer
    07 / Jun / 2024

    28 / Jun / 2023

    Verwarm uw patio met een infrarood terrasverwarmer

  • Bespaar geld met een infrarood terrasverwarmer
    06 / Jun / 2024

    28 / Jun / 2023

    Bespaar geld met een infrarood terrasverwarmer

  • Infrarood terrasverwarmer voor open terrassen
    05 / Jun / 2024

    28 / Jun / 2023

    Infrarood terrasverwarmer voor open terrassen

  • Infrarood terrasverwarmers
    04 / Jun / 2024

    28 / Jun / 2023

    Infrarood terrasverwarmers

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Infrarood Verwarming Soest 4.8 / 5 - 14 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »