• 25 jaar ervaring als installateur
  • Altijd gratis verzending
  • Ma t/m Vrij voor 15:00 besteld = morgen in huis

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

Infrarood Paneel Systeemplafond

Voor een unieke oplossing voor netjes weggewerkte infraroodverwarmingen zijn de systeemplafond infrarood platen bij Infrarood verwarming Soest. Deze platen hebben de standaard afmetingen van een systeemplafond waardoor ze nauwelijks opvallen.

6 Producten


Seen 6 of the 6 products

Infrarood verwarming systeemplafond

De systeemplafond infrarood verwarmingsplaten zijn een speciaal ontwikkeld type ruimte verwarming die perfect is voor het onopvallend verwarmen van elke ruimte. Met de standaardafmetingen van een systeemplafond vallen deze platen nauwelijks op en kunnen ze in elke ruimte worden geïnstalleerd zonder veel ruimte in beslag te nemen. De infraroodverwarming die door de platen wordt afgegeven, zal de ruimte snel opwarmen en voor een comfortabele en gezellige sfeer zorgen.

Een perfecte oplossing voor het verwarmen van ruimtes met systeemplafonds

De infrarood panelen welke passen in een systeemplafond zijn er onder andere in de maten 59x59cm en 119x59cm. Hierdoor vallen ze niet op tussen de andere platen in het plafond. In onze webshop hebben we de keuze uit gladde panelen of korrel panelen. De vermogens zijn respectievelijk 300W en 600W.

Het verwarmen van een kantoor of bedrijfskantine door middel van infrarood verwarming is dus ideaal. U creëert hiermee een gezonde leefomgeving voor uw medewerkers. In tegenstelling tot een radiator zijn er geen luchtstromingen die bacteriën verspreiden. Daarnaast is het met infrarood verwarming veel makkelijker om de juiste luchtvochtigheid in een ruimte te krijgen.

De installatie van een systeemplafond infrarood verwarming is super eenvoudig. Paneel in het systeemplafond, stekker in het stopcontact en klaar. Als u gebruik maakt van de TC400 plug in ontvanger kunt u met een draadloze thermostaat de temperatuur in de ruimte regelen. Voor een goed geïsoleerd kantoor gaan wij uit van 40W per m3. Houd hier dus rekening mee zodra u een grotere ruimte hiermee wilt verwarmen.

De infrarood paneel modellen voor systeemplafonds

De infrarood plafondpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Daardoor passen ze altijd in een systeemplafond met standaard afmetingen van 600 x 600 mm en 120 x 60 mm.

Voor beide plafond afmetingen is de infraroodstraling verkrijgbaar als enkele en dubbele panelen.

De vierkante enkele panelen hebben een verwarmingsvermogen van 4000 watt.

De rechthoekige ir plafondpanelen vervangen twee roosterelementen en genereren warmte met een vermogen van 800 watt. U kunt dus kiezen tussen de modellen, afmetingen en vermogensniveaus om uw ruimtes te verwarmen met infrarood plafondverwarming.

Bij de keuze van infrarood plafondpanelen voor uw gebouw, zijn er een aantal factoren die u moet overwegen. De structuur van het gebouw, de kwaliteit van de isolatie, het aantal buitenmuren en de grootte van de ruimte zullen allemaal van invloed zijn op welk paneel het meest geschikt is voor uw behoeften. In het algemeen zullen voor grotere ruimtes met een slechtere isolatie meer panelen nodig zijn dan voor kleinere ruimtes met een betere isolatie. Het is echter ook belangrijk om te kijken hoe vaak de ruimte wordt gebruikt. Een kamer die slechts af en toe wordt gebruikt, heeft misschien niet zoveel panelen nodig als een kamer die de hele dag in gebruik is. Wanneer u al deze factoren in overweging heeft genomen, kunt u het juiste infrarood plafondpaneel voor uw ruimte kiezen.

De voordelen van systeemplafond infrarood verwarming

Elektrische verwarming door middel van infrarood heeft vele voordelen, zowel op kantoor als thuis. In de eerste plaats is het een zeer efficiënte manier om een ruimte te verwarmen, aangezien de warmte rechtstreeks op voorwerpen en personen wordt gericht, in plaats van de lucht eromheen te verwarmen. Dit maakt het een zeer kosteneffectieve optie, aangezien u geen energie verspilt aan het verwarmen van een lege ruimte. Infraroodverwarming is ook een zeer gezonde vorm van verwarming, omdat er geen stof of andere allergenen in de lucht circuleren. Bovendien is het een zeer veilige vorm van verwarming omdat er geen open vlammen of hete oppervlakken zijn, waardoor het ideaal is voor huizen met jonge kinderen of huisdieren. Als u meer wilt weten over deze vorm van verwarming, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. U kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms, waar u de infraroodwarmte zelf kunt ervaren.

Infrarood plafond verwarming is efficiënt en behaaglijk

Infrarood verwarmingspanelen zijn een populaire keuze om aan plafonds te hangen, omdat ze een discrete warmtebron bieden die niet veel ruimte inneemt. Ons assortiment infraroodpanelen voor plafondmontage is verkrijgbaar in twee standaardafmetingen van 59 x 59 cm, waardoor ze gemakkelijk in uw bestaande verlaagde plafond kunnen worden geïntegreerd. Wanneer u infraroodpanelen in een plafond installeert, is het belangrijk een thermostaat te gebruiken om de temperatuur te regelen. Het paneel kan niet handmatig worden uitgeschakeld, dus een draadloze thermostaat zal een handige toevoeging zijn aan het systeem. Hiermee kunt u de temperatuur gemakkelijk naar behoefte aanpassen, zodat uw ruimte altijd comfortabel blijft.

Moet ik isolatie toepassen in het plafond?

Een veel voorkomende vraag is of het plafond moet worden geïsoleerd voordat de infrarood warmtepanelen op dit oppervlak worden gemonteerd. Het antwoord op deze vraag is; nee, isolatie is hier niet nodig. De infraroodpanelen die ontworpen zijn om op het plafond gemonteerd te worden reflecteren de stralingswarmte naar beneden. Er verdwijnt dus geen warmte achter of boven het infrarood verwarmingspaneel. Isolatie zou in dit geval alleen dienen om een deel van de infraroodstraling die door het paneel wordt uitgezonden te blokkeren, waardoor het minder effectief wordt. Kortom, het is niet nodig het plafond te isoleren alvorens infraroodpanelen te monteren.

Wat zijn de voordelen van plafond montage?

Infrarood panelen kunnen aan de wanden of aan het plafond worden gemonteerd. Het voordeel van plafondmontage is dat de warmte zeer breed wordt verspreid. Bovendien bereikt een infrarood plafondpaneel een hogere temperatuur dan een infrarood wandpaneel. Wandpanelen hangen binnen handbereik en worden daardoor niet warmer dan 85 graden Celsius. Het vermogen van een plafondpaneel is daarentegen veel krachtiger en kan een temperatuur bereiken van wel 150 graden Celsius. Montage aan het plafond neemt vrijwel geen ruimte in beslag. Een infraroodpaneel is zeer dun en daardoor ruimtebesparend. Er is altijd wel een plaatsje aan het plafond waar u het vrijwel onzichtbare ir-paneel kunt monteren.

Wat zijn de nadelen van infrarood verwarming?

Hoewel infrarood verwarming veel voordelen heeft, zijn er ook enkele nadelen waar u rekening mee moet houden. Een van de belangrijkste nadelen is dat de juiste dimensionering en plaatsing belangrijk is. Omdat infrarood verwarming gerichte warmte afgeeft, is het zeer belangrijk dat de panelen de juiste afmetingen hebben en goed geplaatst zijn. Anders wordt de warmte niet gelijkmatig verdeeld en kan zelfs schade aan de ruimte ontstaan. Een ander nadeel is dat de elektrische bedrading moet worden weggewerkt.

Waar moet je op letten bij infrarood verwarming?

Bij het kiezen van een infrarood verwarming, zult u een paar verschillende factoren in overweging willen nemen. Een daarvan is de efficiëntie van het apparaat, die kan worden gemeten aan de hand van de hoeveelheid infraroodstraling die het produceert. De meest efficiënte infraroodverwarmingstoestellen zijn toestellen die IR-straling met een lange golflengte uitzenden, aangezien dit type straling beter in staat is om objecten te penetreren en warmte te creëren. Een andere factor waarmee u rekening moet houden, is de grootte van het toestel. Als u een grote ruimte wilt verwarmen, hebt u een toestel met een groter oppervlak nodig, zodat het meer infraroodstraling kan uitzenden.

Hoe ver straalt een infrarood paneel?

Een infraroodpaneel straalt warmte uit op een manier die vergelijkbaar is met de zon. Het belangrijkste verschil is dat een infraroodpaneel zich specifiek richt op voorwerpen en mensen in plaats van een hele kamer of ruimte te verwarmen. Het gemiddelde infraroodpaneel heeft een bereik van 3 meter, wat betekent dat het een voorwerp of persoon effectief kan verwarmen van op een afstand tot 3 meter. Infrarood panelen hebben 5-15 minuten nodig om op te warmen, dus zijn ze niet ideaal om grote ruimtes snel te verwarmen. Door hun gerichte aard zijn ze echter zeer efficiënt in het verwarmen van specifieke objecten of personen zonder energie te verspillen aan het verwarmen van de omringende lucht. Om deze reden worden infraroodpanelen steeds populairder als een energiebesparend alternatief voor traditionele verwarmingsmethoden.

Hoeveel stroom verbruikt een infrarood paneel?

Om te bepalen hoeveel stroom een infrarood verwarmingspaneel verbruikt, moet men rekening houden met de afmetingen van het paneel en het wattage. Een standaard formaat paneel is 60x60cm, en het meest gebruikelijke wattage voor dit formaat is 550 watt. Dit komt neer op 0,55 kilowattuur per uur, of € 0,12 per uur bij een energieprijs van € 0,21 per kilowattuur. Het stroomverbruik van een infrarood paneel kan worden vergeleken met dat van een koffiezetapparaat, dat gemiddeld zo'n 100-200 watt verbruikt. Een infraroodpaneel verbruikt dus aanzienlijk meer stroom dan een koffiezetapparaat, maar is nog steeds relatief laag in termen van totaal energieverbruik.

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u vragen over onze systeemplafond infrarood verwarmingen of wilt u meer weten over deze perfect oplossing voor op kantoor? U kunt ons bereiken via onze klantenservice of langskomen in de showroom in Soest. Onze specialisten staan daar voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Gerelateerde vragen over "Infrarood verwarming systeemplafond"

Q: Wat zijn infrarood systeemplafond panelen?

A: Infrarood systeemplafond panelen zijn panelen die zijn ontworpen om te voorzien van aangename infrarood warmte.

Q: Van welk materiaal zijn de panelen gemaakt?

A: De panelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een lange levensduur.

Q: Kan ik meerdere panelen gebruiken?

A: Ja, de panelen zijn uitermate geschikt om in meerdere panelen te gebruiken en bieden maximale flexibiliteit.

Q: Wat is het formaat van de panelen?

A: De panelen hebben een afmeting van 60 x 60 cm en zijn geschikt voor installatie in een systeemplafond.

Q: Is een systeemplafond zeer geschikt voor infrarood panelen?

A: Ja, systeemplafond panelen zijn zeer goed geschikt voor infrarood panelen en bieden een optimaal rendement.

Q: Waar kan ik de panelen kopen?

A: U kunt infrarood paneel verwarming kopen bij de marktleider in infrarood verwarming.

Q: Hoeveel watt heeft een infrarood verwarmingspaneel?

A: De wattage van de infrarood verwarmingspanelen varieert, maar onze panelen bieden een wattage van 600 watt.

Q: Hoeveel ruimte kan een panelen in de kamer verwarmen?

A: Infrarood stralen verwarmen snel en zijn zeer goed in staat om een grote ruimte te voorzien van aangename warmte.

Q: Waar zijn systeemplafond infrarood panelen geschikt voor?

A: Systeemplafond infrarood panelen zijn geschikt voor meerdere toepassingen zoals kantoren, restaurants, scholen en nog veel meer.

Q: Wat maakt ons als marktleider in infrarood verwarming?

A: Wij bieden kwalitatieve infrarood panelen en verwarmingssystemen tegen aantrekkelijke prijzen met uitstekende klantenservice.

 

Anderen zochten ook naar

infrarood paneel ophangen aan plafond, infrarood paneel 30 x 100, infrarood verwarming plafond gamma, serie fh infrarood paneel, duurzame gepoedercoate aluminium voorzijde, thermische beveiliging

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Infrarood Verwarming Soest 4.8 / 5 - 14 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »