• 25 jaar ervaring als installateur
  • Altijd gratis verzending
  • Ma t/m Vrij voor 15:00 besteld = morgen in huis

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

10 / Sep / 2023

Verplaatsbaar infrarood paneel

Een comfortabele en energiezuinige manier van verwarmen is met een verplaatsbaar infraroodpaneel. Deze handige verwarmingsoplossing kan overal worden neergezet waar extra warmte gewenst is. Infraroodpanelen verwarmen efficiënt de objecten in een ruimte zonder de lucht te hoeven verwarmen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens, zoals 350 watt en 580 watt, afhankelijk van de ruimtegrootte die u wilt verwarmen.

Een voordeel van deze verplaatsbare infraroodpanelen is dat ze overal neergezet kunnen worden dankzij de handige stekker. Ze kunnen dienen als hoofdverwarming met thermostaat, maar ook als bijverwarming van bepaalde zones. De IP54-classificatie maakt ze geschikt voor vochtige ruimtes. Kortom, verplaatsbare infraroodpanelen van bijvoorbeeld 350 watt of 700 watt zijn de perfecte energiezuinige en comfortabele manier van infraroodverwarming op de plekken waar u dat wilt.

Verplaatsbaar infrarood paneel
Blog

Infrarood Paneel: Verplaatsbare Infrarood Panelen & Verplaatsbaar Paneel Verwarming

Als het gaat om het verwarmen van uw woning of bedrijfsruimte, zijn er vele technologieën en apparaten om uit te kiezen. Traditionele methoden zoals een centrale verwarming voldoen wellicht niet aan al uw behoeften. U hebt wellicht een efficiënter, milieuvriendelijker en flexibeler alternatief nodig. Dat is waar verplaatsbare infrarood panelen om de hoek komen kijken. In dit artikel gaan we dieper in op deze innovatie in verwarmingstechnologie. We bespreken de unieke voordelen en toepassingen ervan, om u te helpen besluiten of het de juiste verwarmingsoptie voor u is.

Wat zijn verplaatsbare infrarood panelen en hoe werken ze?

Verplaatsbare infrarood panelen zijn lichtgewicht, draagbare verwarmingsapparaten die gebruik maken van infraroodstraling om warmte te genereren. Deze panelen stralen warmte uit die direct door solide objecten wordt geabsorbeerd, vergelijkbaar met hoe de zon warmte uitstraalt. Dit is een efficiënte manier van verwarmen, omdat de warmte direct wordt geabsorbeerd door de objecten en mensen in de ruimte, in plaats van eerst de lucht te moeten verwarmen. Dit maakt infrarood verwarming een goedkopere, energie-efficiëntere manier van verwarmen dan traditionele methoden.

Wat maakt verplaatsbare infrarood panelen zo uniek?

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn verplaatsbare infrarood panelen gemakkelijk te verplaatsen. Ze kunnen zowel vast als los gebruikt worden, wat ze ideaal maakt voor een reeks toepassingen en omgevingen. Van het bijverwarmen van uw thuiskantoor tot het bieden van warmte in een grote magazijnruimte, deze panelen bieden de flexibiliteit die u nodig heeft. Bekijk onze diverse aanbod van verplaatsbare infraroodpanelen om te zien welke het beste bij uw behoeften past.

Wat zijn de voordelen van verplaatsbare infrarood panelen?

Een van de grootste voordelen van verplaatsbare infrarood panelen is hun energie-efficiëntie. Omdat ze objecten direct verwarmen, in plaats van de lucht rondom de objecten, kunnen ze meer warmte produceren met minder energie. Dit kan leiden tot aanzienlijke energiebesparingen, die niet alleen goed zijn voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Een ander voordeel is de flexibiliteit. Deze panelen zijn gemakkelijk te installeren en te verplaatsen, waardoor ze ideaal zijn voor tijdelijke ruimtes of gebieden waar standaard verwarming niet haalbaar is.

Wat zijn enkele toepassingen van verplaatsbare infrarood panelen?

Er zijn talloze toepassingen voor verplaatsbare infrarood panelen, van grootschalige commerciële ruimtes tot kleine huishoudelijke gebieden. Ze kunnen worden gebruikt om een thuiskantoor, een garage, een loods, een magazijn of zelfs een tent te verwarmen. Dankzij hun draagbaarheid zijn ze ook een uitstekende oplossing voor tijdelijke installaties, zoals bouwplaatsen of evenementen in de buitenlucht. Bekijk onze blog over de beste plaatsen om infrarood verwarming in uw huis te installeren.

Hoe kiest u het juiste verplaatsbare infrarood paneel?

Bij het kiezen van het juiste verplaatsbare infrarood paneel, zijn er een paar factoren om in overweging te nemen. Dit zijn onder andere de grootte en vorm van de ruimte die u wilt verwarmen, de hoeveelheid isolatie in de ruimte en de gewenste temperatuur. U kunt onze gids over het kiezen van het juiste aantal infrarood panelen per ruimte raadplegen, of gebruik maken van onze online calculator om het benodigde vermogen van uw infraroodpanelen te berekenen.

Zijn verplaatsbare infrarood panelen veilig?

Ja, ze zijn zeer veilig. Infrarood verwarming produceert geen schadelijke emissies en presenteert geen brandgevaar, waardoor het veiliger is dan veel andere verwarmingsmethoden. Bovendien zijn onze panelen gecertificeerd volgens de strenge IP54-norm, wat betekent dat ze veilig in vochtige ruimtes kunnen worden gebruikt. Voor meer informatie over de veiligheid van onze producten, kunt u ons blogartikel over de veiligheid van infrarood verwarming lezen.

Conclusie

Verplaatsbare infrarood panelen zijn een veelzijdige, efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingsoptie die een goede keuze kan zijn voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu uw bureau wilt verwarmen, een groot magazijn of een tijdelijke buitenruimte, deze panelen bieden de flexibiliteit die u nodig heeft. Daarnaast kunnen ze aanzienlijke energiebesparingen opleveren in vergelijking met traditionele verwarmingsmethoden. Bij Infrarood Verwarming Soest geloven we in het leveren van de beste verwarmingsoplossingen voor onze klanten. Ontdek zelf de voordelen van verplaatsbare infrarood panelen door ons assortiment te bekijken.

 

Veel gestelde vragen over verplaatsbare infrarood verwarming

Wat zijn de voordelen van een verplaatsbaar infraroodpaneel?

Een verplaatsbaar infraroodpaneel kan snel en eenvoudig op verschillende plaatsen worden gebruikt, zoals uw kantoor of de woonkamer. Het biedt effectieve verwarming waar het nodig is. Bovendien zijn de panelen zeer efficiënt en flexibel in gebruik.

Hoe werkt de thermostaat van een 350 watt verplaatsbaar infraroodpaneel?

De thermostaat van een 350 watt verplaatsbaar infraroodpaneel regelt de temperatuur, waardoor u een aangename en consistente warmte ervaring krijgt. Bovendien kunt u met de wifi thermostaat de temperatuur regelen vanaf uw smartphone.

Hoe krachtig is een verplaatsbaar infraroodpaneel van 700 watt?

Een 700watt verplaatsbaar infraroodpaneel zorgt voor een zeer krachtige verwarming. Het kan een middelgrote tot grote kamer efficiënt verwarmen, waardoor het een uitstekende optie is voor woningen of kantoren.

Zijn de infraroodpanelen van 450 watt en 580 watt geschikt voor bureau verwarming?

Ja, de infraroodpanelen van 450 watt en 580 watt zijn uitstekend geschikt voor bureau verwarming. Ze bieden een behaaglijke warmte en kunnen gemakkelijk onder of naast een bureau worden geplaatst.

Hoe groot is een verplaatsbaar infraroodpaneel van 60 x 60 cm?

Een verplaatsbaar infraroodpaneel van 60 x 60 cm is compact en kan gemakkelijk worden verplaatst. Ondanks de kleine afmetingen biedt het paneel krachtige en efficiënte verwarming.

Wat is het verschil tussen een 350 watt en een 700 watt verplaatsbaar infraroodpaneel?

Het grootste verschil tussen een 350 watt en een 700 watt verplaatsbaar infraroodpaneel is de warmte output. Het 700 watt paneel biedt een krachtigere verwarming, ideaal voor grotere ruimtes, terwijl het 350 watt paneel geschikt is voor kleinere ruimtes.

Kan ik een dimbare infrarood kachel kopen?

Ja, er zijn dimbare infrarood kachels beschikbaar. Deze kachels hebben een dimmer waarmee u de warmte output kunt regelen, zodat u precies de juiste hoeveelheid warmte kunt hebben wanneer u dit wilt.

Kan een verplaatsbaar infraroodpaneel als hoofdverwarming dienen?

Ja, een verplaatsbaar infraroodpaneel kan zeker als hoofdverwarming worden gebruikt. Met de juiste grootte en wattage, kan een infraroodpaneel een heel huis of kantoor effectief verwarmen.

Zijn verplaatsbare infraroodpanelen veilig te gebruiken in natte ruimtes?

Infraroodpanelen met een IP54 rating zijn veilig te gebruiken in natte ruimtes. Deze panelen zijn waterbestendig en bieden betrouwbare verwarming zonder risico van elektrische schokken.

 

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Hoe kies je de juiste plaats voor infrarood panelen in een kantooromgeving
    24 / Jul / 2024

    10 / Sep / 2023

    Hoe kies je de juiste plaats voor infrarood panelen in een kantooromgeving

  • Hoe ziet een infrarood warmtepaneel eruit?
    10 / Jul / 2024

    10 / Sep / 2023

    Hoe ziet een infrarood warmtepaneel eruit?

  • Wat kost elektrische verwarming woonkamer
    10 / Jul / 2024

    10 / Sep / 2023

    Wat kost elektrische verwarming woonkamer

  • Infrarood Paneel Kantoor
    10 / Jun / 2024

    10 / Sep / 2023

    Infrarood Paneel Kantoor

  • De perfecte terrasverwarmer voor horeca
    08 / Jun / 2024

    10 / Sep / 2023

    De perfecte terrasverwarmer voor horeca

  • Infrarood terrasverwarmers - Een duurzame keuze
    07 / Jun / 2024

    10 / Sep / 2023

    Infrarood terrasverwarmers - Een duurzame keuze

  • Verwarm uw patio met een infrarood terrasverwarmer
    07 / Jun / 2024

    10 / Sep / 2023

    Verwarm uw patio met een infrarood terrasverwarmer

  • Bespaar geld met een infrarood terrasverwarmer
    06 / Jun / 2024

    10 / Sep / 2023

    Bespaar geld met een infrarood terrasverwarmer

  • Infrarood terrasverwarmer voor open terrassen
    05 / Jun / 2024

    10 / Sep / 2023

    Infrarood terrasverwarmer voor open terrassen

  • Infrarood terrasverwarmers
    04 / Jun / 2024

    10 / Sep / 2023

    Infrarood terrasverwarmers

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Infrarood Verwarming Soest 4.8 / 5 - 14 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »