• 25 jaar ervaring als installateur
  • Altijd gratis verzending
  • Ma t/m Vrij voor 15:00 besteld = morgen in huis

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

Verplaatsbare infrarood paneel 350, 450, 580, 700Watt

Infrasoest panelen Verplaatsbare infrarood paneel 350, 450, 580, 700Watt

€159,00

Infrasoest panelen

Verplaatsbare infrarood paneel 350, 450, 580, 700Watt

(2)

€159,00 Incl. btw

  • Artikelcode: EV87 A

Niet op voorraad - Over ca. 6 weken weer leverbaar. Bestel nu vast. Beperkte voorraad.

  • Gratis verzending Vanaf €0,-

Stijlvolle en efficiënte infraroodpanelen voor optimale warmte bij jou thuis. Waar en wanneer je maar wilt met onze verplaatsbare topmodellen van 350 tot 700 watt, inclusief handige accessoires. Jouw ideale mobiele verwarmingsoplossing!

Productomschrijving

Verplaatsbaar infrarood paneel 350, 450, 580, 700Watt

Verplaatsbaar infraroodpaneel: Een kwalitatieve verwarmingsoplossing

Als je op zoek bent naar een mobiele verwarming, dan is ons infrarood paneel uit de serie verplaatsbaar infraroodpaneel precies wat je nodig hebt voor effectief en comfortabel verwarmen. Deze beschrijving belicht onze krachtige infraroodpanelen met vermogens van 350 watt (uit onze serie verplaatsbaar infraroodpaneel 350), 450, 580 en tot 700 watt die deel uitmaken van onze premium Infrasoest panelen collectie. Ze zijn ideaal als je een efficiënte en mobiele verwarming voor in de woonkamer zoekt.

De kenmerken, toepassingen en de veelzijdige voordelen van onze infrarood verwarmingsoplossingen worden in detail besproken. Zo kun je een weloverwogen keuze maken en genieten van de warmte waar je maar wilt. Elk infraroodpaneel uit onze serie is snel en eenvoudig te installeren op elke gewenste locatie met een handige set voetjes, wat bijdraagt aan de gebruiksvriendelijkheid en mobiliteit. Deze paneel is snel en eenvoudig te plaatsen, wat het een perfecte keuze maakt voor iedereen die op zoek is naar een flexibele verwarmingsoplossing.

Wat maakt ons verplaatsbaar infraroodpaneel uniek?

Het verplaatsbaar infraroodpaneel is ontworpen met gebruiksgemak en prestaties in het achterhoofd. Met verschillende vermogensopties van 350 watt tot 700 watt is er altijd een paneel dat aan uw specifieke verwarmingsbehoeften voldoet. Deze panelen, onderdeel van onze elegante infrarood verwarming verplaatsbaar collectie, zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en passen perfect bij elk interieur.

Waarom kiezen voor verplaatsbare infrarood verwarming?

Een verplaatsbare infrarood verwarming biedt een reeks voordelen. Ten eerste zijn ze zeer veilig in gebruik, dankzij hun dubbele isolatie en IP54-klasse die geschikt is voor vochtige ruimtes zoals badkamers. Daarnaast zijn ze ook zeer mobiel en veelzijdig in gebruik, waardoor ze ideaal zijn voor een breed scala aan toepassingen zoals het verwarmen van een werkplek, een garage of een buitenruimte. Deze infraroodpanelen zijn niet alleen verplaatsbaar maar ook efficiënt en hebben vermogens tot 700 watt, wat zorgt voor comfort waar u dat nodig hebt.

Specificaties van het verplaatsbaar infraroodpaneel

Onze mobiele infrarood verwarming panelen, die ook bekend staan als infrarood paneel verwarming, hebben verschillende afmetingen, variërend van 59x59 cm tot 75x120 cm, afhankelijk van het vermogen van het paneel. Elk paneel wordt geleverd met een aansluitsnoer met stekker en een set voetjes, wat de installatie niet alleen eenvoudig en snel maakt, maar ook zorgt dat het paneel vrijstaand is en gemakkelijk verplaatst kan worden in de woonkamer. Dit maakt onze panelen tot een ideale oplossing voor infrarood verwarming woonkamer verplaatsbaar. Bovendien getuigen de nodige certificeringen, inclusief de IP54 klasse, van hun superieure veiligheid en kwaliteit, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor een veilige en efficiënte verwarming door het hele huis.

VermogenAfmetingenGewicht
350Watt59x59 cm3.1kg
450Watt59x70 cm3.6kg
580Watt59x100 cm4.6kg
700Watt59x120 cm4.9kg

Voorbeelden van toepassingen van mobiele infrarood panelen

  • Woonkamer: De mobiele infrarood panelen van 700 Watt zijn ideaal voor gebruik in de woonkamer. Hun moderne uitstraling past goed in elk interieur en het hoge vermogen zorgt voor efficiënte verwarming van vaak grotere ruimtes. Een verplaatsbaar paneel kan bijvoorbeeld naast een bank of onder een raam geplaatst worden om gedurende de avond een aangename warmte te bieden.
  • Badkamer: Voor de badkamer is een infrarood paneel van 450 Watt een uitstekende keuze. Dankzij het paneel verplaatsbaar ontwerp kan het gemakkelijk gepositioneerd worden daar waar de warmte het meest nodig is, zoals nabij de douche of wastafel. Infrarood verwarming in de badkamer zorgt voor een comfortabele ervaring, zelfs op de koudste ochtenden.
  • Hobbyruimte: In een hobbyruimte biedt een 580 Watt infrarood paneel flexibiliteit en comfort. Deze verwarming vrijstaand is ideaal voor ruimtes die niet constant verwarmd hoeven te worden en kan eenvoudig naast een werktafel of in de buurt van een zithoek geplaatst worden.
  • Werkplek: Op de werkplek is een 350 Watt infrarood paneel perfect als bureau verwarming, vooral in kleinere kantoren of thuiskantoren. Zonder de rest van de kamer te oververhitten, kan het paneel onder of naast een bureau worden geplaatst voor directe warmte waar het nodig is.
  • Onder het bureau: Een compact 350 Watt infrarood paneel is zeer geschikt voor plaatsing onder een bureau, waarmee directe warmte aan benen en voeten wordt geboden - ideaal voor koudere werkplekken of voor wie lange perioden zittend doorbrengt, zoals bij thuiswerk of studie.

Toepassing per vermogen mobiele infrarood panelen

  • Infrarood paneel 350 watt: Het 350 Watt paneel van Infrasoest, een uitstekende infrarood verwarming voor de woonkamer en verplaatsbaar, is optimaal voor kleinere ruimtes waar een subtiele bijverwarming nodig is. Dit paneel is bij uitstek geschikt voor kleine kantoorruimtes, studeerkamers of kleine slaapkamers. Door zijn compacte afmetingen biedt het voldoende warmte voor deze ruimten zonder te overheersend te zijn.

  • Infrarood paneel 450 watt: Voor standaard slaapkamers of gemiddelde woonkamers is het 450 Watt paneel een uitstekende keuze. Deze mobiele verwarming voor de woonkamer biedt een ideale balans tussen vermogen en warmteafgifte voor middelgrote ruimtes, waardoor een comfortabele en gezellige sfeer ontstaat zonder overmatig energieverbruik.

  • Infrarood paneel 580 watt: Het 580 Watt paneel is speciaal ontworpen voor grotere kamers of ruimtes die een gebrekkige isolatie hebben. Dit paneel is krachtig genoeg om ruime woonkamers, open keukens of hobbyruimtes snel en efficiënt te verwarmen, waardoor het een praktische oplossing is voor uitgebreidere verwarmingsbehoeften.

  • Infrarood paneel 700 watt: Het meest krachtige paneel in deze reeks, het 700 Watt paneel, is perfect voor grote, open ruimtes zoals een open woonkamer met een eetgedeelte of grote kantoorruimtes. Dit paneel kan de uitdaging van het verwarmen van dergelijke grote ruimtes met gemak aan, en zorgt voor een aangename warmteverdeling over het gehele gebied.

 

Hoe installeer je een verplaatsbaar infraroodpaneel?

De installatie van ons verplaatsbaar infraroodpaneel is snel en eenvoudig. Elk paneel wordt geleverd met een handleiding die stapsgewijs uitlegt hoe je het paneel op de juiste manier kunt installeren. Bovendien bieden we ook een handige montageservice aan voor klanten die hulp nodig hebben bij de installatie.

Waar kan een verplaatsbaar infraroodpaneel worden gebruikt?

Onze verplaatsbare infraroodpanelen zijn ideaal voor een breed scala van toepassingen. Doordat ze draagbaar zijn, kun je ze eenvoudig verplaatsen naar elke gewenste locatie, zoals bijvoorbeeld wanneer je een infrarood verwarming voor in de badkamer zoekt. Of je nu extra warmte nodig hebt in je garage, op je werkplek, of een krachtig infrarood paneel met 700 watt nodig hebt, ons paneel biedt een effectieve mobiele verwarmingsoplossing.

Wat zijn de voordelen van infrarood verwarming?

Infrarood verwarming biedt een reeks voordelen ten opzichte van traditionele verwarmingssystemen. Ten eerste verwarmen infraroodpanelen de oppervlaktes in plaats van de lucht, wat leidt tot een aangenaam en natuurlijk aanvoelend binnenklimaat. Daarnaast is infrarood verwarming energiezuinig, wat kan leiden tot aanzienlijke besparingen op uw energierekening. Bovendien is infrarood verwarming veilig, bevordert het de gezondheid en is het milieuvriendelijk.

Conclusie: kies voor een verplaatsbaar infraroodpaneel

Een verplaatsbaar infraroodpaneel is een hightech, veelzijdig en stijlvol verwarmingssysteem dat uitstekende prestaties levert. Het paneel is draagbaar, veilig, gemakkelijk te installeren en gebruiksvriendelijk. Bovendien is infrarood verwarming energiezuinig, milieuvriendelijk en levert het een aangenaam en natuurlijk aanvoelend binnenklimaat. Overweeg dus zeker een verplaatsbaar infraroodpaneel voor uw verwarmingsbehoeften.

  • Verplaatsbaar en veelzijdig
  • Energiezuinig en milieuvriendelijk
  • Snel en eenvoudig te installeren
  • Veilig en gezond
  • Prestaties van topkwaliteit

Vraag 1: Wat houdt een verplaatsbaar infraroodpaneel 350W in?

Verplaatsbaar infrarood paneel is een type infraroodverwarming dat eenvoudig kan worden verplaatst voor optimale warmteverdeling. Een verplaatsbaar infraroodpaneel 350 verwijst specifiek naar een model dat 350watt gebruikt. Deze panelen zijn ideaal als bijverwarming of hoofdverwarming in verschillende ruimtes van uw huis of kantoor.

Vraag 2: Welke verschillen zijn er tussen de modellen van 580 of 700watt infrarood panelen?

De belangrijkste verschillen tussen de modellen van 580 of 700 watt liggen in hun verwarmingscapaciteit en afmetingen. Een model van 580 watt is doorgaans kleiner en minder krachtig dan een 700watt model, maar het kan nog steeds voldoende warmte bieden voor kleinere ruimtes. Het model van 700 watt is doorgaans groter en krachtiger, ideaal voor het verwarmen van grote ruimtes.

Vraag 3: Hoe wordt een verplaatsbaar infrarood paneel standaard geïnstalleerd?

Een verplaatsbare infrarood paneel wordt standaard geleverd zonder speciale montagebenodigdheden, omdat het kan worden geplaatst op de meegeleverde voetensteun. Het installatieproces is simpel en vereist geen technische kennis. Zorg ervoor dat het paneel op een stabiele en veilige plaats staat, vervolgens het aansluitsnoer in een stopcontact steek en het paneel is klaar voor gebruik.

Vraag 4: Hoe kan ik de temperatuur regelen bij deze infrarood panelen zonder thermostaat?

Deze infraroodpanelen zijn ontworpen voor plaatselijke verwarming en worden normaal gesproken gebruikt zonder thermostaat. U kunt de intensiteit van de warmte handmatig aanpassen door het paneel aan of uit te schakelen naar behoefte. Voor een meer gestructureerde temperatuurregeling is het raadzaam om een aparte, compatibele thermostaat te gebruiken, aangezien dit type paneel standaard niet met een ingebouwde thermostaat komt.

Reviews

5 / 5

5 sterren op basis van 2 beoordelingen

  • 5 / 5By willem 08 / Sep / 2021

    Super handig deze mobiele panelen. Erg licht en prima verwarming voor mijn werkkamer. Heb de 700W genomen.

  • 5 / 5By Hans 30 / Aug / 2020

    Afgelopen week besteld, meteen de volgende dag in huis. Top service en fijn plug and play paneel

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Infrarood Verwarming Soest 4.8 / 5 - 14 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »