• 25 jaar ervaring als installateur
 • Altijd gratis verzending
 • Ma t/m Vrij voor 15:00 besteld = morgen in huis

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

Mobiele infrarood verwarming geschikt voor iedere ruimte

Bent u op zoek naar mobiele infrarood verwarming dan bent u bij Infrarood verwarming Soest aan het juiste adres.

12 Producten


Seen 12 of the 12 products

 

Mobiele infrarood verwarming geschikt voor iedere ruimte

Mobiele infrarood verwarming

Bent u op zoek naar mobiele infrarood verwarming dan bent u bij Infrarood verwarming Soest aan het juiste adres. 

Mobiele panelen

Bent u op zoek naar mobiele infrarood verwarming dan bent u bij Infrarood verwarming Soest aan het juiste adres. Bij ons in de showroom kunt u de diverse modellen van mobiele infrarood verwarming komen bekijken. De mobiele infrarood panelen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen uit een groot aantal modellen.

Een verplaatsbare infrarood kachel is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik. Daarnaast is deze elektrische kachel ook erg populair bij gezinnen met jonge kinderen doordat infrarood verwarmen zeer veilig is in gebruik.

Hoe werkt het verplaatsbare infrarood paneel?

Het mobiele infraroodpaneel werkt door warmtestraling uit te zenden. Deze straling wordt gericht op de mensen en oppervlakken in de ruimte, die vervolgens opwarmen. Het paneel wordt ingeschakeld wanneer u verwarming wenst en uitgeschakeld wanneer u niet meer in de ruimte bent; dit zorgt voor besparingen op uw energiekosten.

Hoe werkt werkt infrarood verwarming?

Een Infrarood paneel verwarmt door het uitzenden van infraroodstraling. Deze straling wordt geabsorbeerd door voorwerpen in de kamer, die vervolgens hun warmte-energie afgeven. Dit resulteert in een gelijkmatigere verdeling van de warmte in de ruimte, alsook in een hogere kwaliteit van warmte. Dit komt omdat infraroodstraling de voorwerpen rechtstreeks in de ruimte verwarmen, terwijl traditionele verwarmingsmethoden zoals radiatoren de lucht in de kamer verwarmen, die vervolgens de voorwerpen verwarmt.

Wat zijn de verschillende soorten infrarood heaters?

Er drie hoofdtypen infraroodverwarmingen: korte golf, middengolf en lange golf.

Korte golf infrarood heater

Korte golf infrarood heaters zenden hoogfrequente golven uit die perfect zijn voor terras- of buitenverwarming.. Ze worden vaak toegepast in restaurants of cafés waar mensen buiten samenkomen .

Middengolf infrarood paneel

IR verwarming met een middelhoge frequentie zenden golven uit met een iets lagere frequentie en worden vaak gebruikt voor therapeutische doeleinden, zoals verlichting van spierpijn of verhoging van de bloedsomloop

Lange golf infrarood straling

Lange golf infraroodpanelen creëren lange golf infrarode stralen, die aanvoelen als aangename wellness warmte. Ze warmen snel op, maar hebben een iets langere opwarmtijd dan korte golf verwarmers. Om warmte op te wekken hebben ze ruimte nodig. Lange golf IR panelen verwarmen voorwerpen en niet de luchtmassa. Daarom zijn ze gunstig omdat ze in verschillende omgevingen gebruikt kunnen worden en niet veel ventilatie nodig hebben. Bovendien zijn lange golf infrarood panelen efficiënter dan korte golf kachels, omdat ze meer dan 95% van de energie omzetten in infrarode stralen.

De extra voordelen van infrarood verwarming verplaatsbaar

Een bijkomend voordeel van dit type infraroodverwarming is de mogelijkheid om het in meerdere kamers te gebruiken. Men hoeft dus niet per se in elke kamer aparte Ir-panelen te plaatsen, omdat er ook kamers zijn die weinig of geen warmtevraag hebben. een mobiel infraroodpaneel is in principe geschikt voor elke ruimte, behalve voor extreem vochtige badkamers. Het gebruik van een infraroodpaneel is zeer eenvoudig. En werkt gewoon met een stekker, maar kunnen bij gebruik als hoofdverwarming ook worden voorzien van een WIFI thermostaat. In het geval van hoofdverwarming verwarmt de infraroodstraling indirect de lucht door voorwerpen in de kamer te verwarmen. Daarom is een thermostaat nodig om oververhitting te voorkomen. Een ander voordeel van dit type woningverwarming is dat er geen bijzondere installatie of infrastructuur voor nodig is en dat het onmiddellijk kan worden gebruikt. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en u bent klaar. Dus als u op zoek bent naar een mobiele en praktische manier om uw huis te verwarmen, is een infrarood warmte misschien precies wat u nodig hebt.

Zijn mobiele infrarood panelen eenvoudig te verplaatsen?

Sommige draagbare infraroodverwarmers zijn zeer gemakkelijk te verplaatsen, terwijl andere dat niet zijn. Dit is te wijten aan het gewicht van de verschillende draagbare modellen. Hoe lichter de draagbare infrarood heater, hoe gemakkelijker hij te verplaatsen is. Sommige draagbare infrarood verwarming systemen zijn zelfs voorzien van wieltjes, waardoor ze nog gemakkelijker te verplaatsen zijn. Als u op zoek bent naar een draagbare infrarood heater die gemakkelijk te verplaatsen is, moet u het gewicht controleren voordat u tot aankoop overgaat.

Hoeveel energie kan je besparen met een verplaatsbare infrarood verwarming?

U kunt tot wel 30% op uw energiekosten besparen door een draagbare infrarood heater te gebruiken. Dit komt omdat infraroodverwarmers geen gebruik maken van convectie verwarming, wat tot nu toe de meest gebruikelijke vorm van verwarming in huis was. Bij convectie verwarming wordt namelijk de lucht in een ruimte verwarmd, wat zeer inefficiënt kan zijn. Bij infraroodverwarming gaat de gerichte warmte rechtstreeks naar de voorwerpen en personen in de ruimte, waardoor deze comfortabele warmte veel efficiënter is. Bovendien zijn draagbare infraroodverwarmingen vaak uitgerust met timer en een ingebouwde thermostaat. wat de energieverspilling nog verder vermindert.

Welke thermostaat voor een infraroodpaneel

Er zijn drie hoofdtypen thermostaten die toe gepast kunnen worden bij infraroodpanelen: inbouw, draadloos en stopcontact.

Inbouw thermostaat

Inbouw thermostaten zijn het populairst omdat ze het nauwkeurigst zijn. Ze zijn ook zeer gemakkelijk te installeren en kunnen op afstand worden bediend.

Draadloze thermostaat

Draadloze thermostaten maken gebruik van een Wi-Fi-verbinding om verbinding te maken met uw paneel. Ze zijn erg handig omdat u ze van overal in uw huis kunt bedienen. Ze kunnen echter minder nauwkeurig zijn dan andere soorten thermostaten.

Stopcontact thermostaat

Stopcontact thermostaten zijn de goedkoopste optie, maar ze kunnen ook minder nauwkeurig zijn dan andere types. Ze vereisen ook dat u een stopcontact in de buurt van uw infrarood verwarmingspaneel hebt.

Wat is een infrarood verwarming zuil?

Een infrarood verwarmingszuil is een type verwarmingssysteem dat gebruik maakt van infrarood straling om een ruimte te verwarmen.

Voordelen infrarood verwarming

 • Energiezuinig

 • Droogt de lucht niet uit

 • Warmt snel op

 • Stralingswarmte, geen luchtverplaatsing

 • Duurzaam en milieuvriendelijk

 • Geen onderhoud

 • Goedkoopste alternatief CV-aardgas

Infraroodverwarming is zeer energie efficiënt

Infraroodverwarming is zeer energie-efficiënt omdat er niet veel elektriciteit nodig is om aangename warmte te produceren. Dit maakt infraroodverwarming een zeer kosteneffectieve manier om uw huis of kantoor te op te warmen.

Infraroodverwarming is gezond omdat het de lucht niet uitdroogt

IR verwarming is gezond omdat het de lucht niet uitdroogt. Een Infrarood verwarmingspaneel bevochtigt de lucht, wat gezonder is voor uw longen. Het Infrarood verwarmingssysteem warmt ook snel op, zodat u kunt besparen op uw energierekening.

Infraroodverwarming warmt snel op

Een ander voordeel van infraroodverwarming is dat het snel opwarmt. Dit betekent dat u met infrarood verwarming kunt besparen op uw energierekening. Bent u op zoek naar een verplaatsbare infrarood verwarming, neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij adviseren u graag bij de aanschaf van uw mobiele infrarood verwarming.

Stralingswarmte, geen luchtverplaatsing

Stralingswarmte ontstaat wanneer infrarood energie wordt uitgezonden door een verwarmd voorwerp en wordt geabsorbeerd door een ander voorwerp. Dit type infrarood warmte vereist geen luchtverplaatsing om effectief te zijn, waardoor het op een efficiëntere manier een aangename warmte verzorgt voor uw huis of kantoor.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Een infrarood verwarming is een duurzame en milieuvriendelijke manier om uw huis op de gewenste temperatuur te krijgen. Infrarood verwarmingspanelen produceren namelijk geen uitstoot, Ze drogen de lucht ook niet uit, wat gezonder is voor u en uw gezin. Waardoor ze een duurzamere manier zijn om uw huis te verwarmen.

Heeft infrarood verwarming onderhoud nodig?

Een infrarood verwarming heeft geen onderhoud nodig, waardoor het een duurzamere en milieuvriendelijkere manier is om uw huis te verwarmen. Een infraroodverwarming warmt ook snel op, zodat u kunt besparen op uw energierekening. Als u op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke en zuinige manier om uw huis te verwarmen, is een infraroodverwarming misschien precies wat u nodig hebt

U kunt besparen op uw energierekening met infraroodverwarming

Infraroodverwarming is niet alleen energiezuinig, het kan u ook helpen te besparen op uw energiefactuur. Infrarood verwarming warmt snel op, waardoor u minder elektriciteit hoeft te gebruiken om uw huis of kantoor te verwarmen. Als u op zoek bent naar een mobiele infraroodverwarming, neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij zijn blij om u te helpen de perfecte infraroodverwarming voor uw behoeften te adviseren.

Veel gestelde vragen over: Mobiele infrarood verwarming geschikt voor iedere ruimte

Q: Kan dit paneel als kachel worden gebruikt?

A: Ja, het paneel kan worden gebruikt als bijverwarming.

Q: Is dit paneel geschikt voor gebruik op een kantoor?

A: Ja, het paneel is ideaal voor gebruik op een kantoor of thuiswerkplek.

Q: Wat is mobiele infrarood verwarming?

A: Mobiele infrarood verwarming is een product dat werkt op basis van infraroodtechnologie. Het verwarmt niet de lucht, maar wel de objecten en personen in de ruimte. Hierdoor voelt de ruimte warmer aan dan bij een traditionele verwarming.

Q: Is deze infraroodverwarming vrijstaande?

A: Ja, dit paneel is vrijstaand en kan overal in de ruimte geplaatst worden.

Q: Is deze infraroodverwarming geschikt voor kantoor of thuis?

A: Ja, dit paneel is geschikt voor elke ruimte, in zowel kantoor- als thuis omgevingen.

Q: Kan dit paneel op een bureau geplaatst worden?

A: Ja, het Mobiele Infrarood Verwarming 300Watt Paneel is compact van formaat en kan hierdoor makkelijk op een bureau geplaatst worden.

Q: Levert dit paneel quality heating?

A: Ja, ons paneel verwarmt op basis van infraroodtechnologie en zorgt hierdoor voor kwalitatieve en efficiënte verwarming.

Q: Wat is de toepassing van dit paneel?

A: Het Mobiele Infrarood Verwarming 300Watt Paneel kan gebruikt worden om ruimtes zoals een woonkamer of kantoor te verwarmen.

Q: Is dit paneel geschikt voor zowel plafond- als wandmontage?

A: Nee, dit paneel is alleen geschikt voor vrijstaande plaatsing.

Q: Wat is een mobiel infrarood verwarming paneel?

A: Een mobiel infrarood verwarming paneel is een duurzame en verplaatsbare infraroodverwarming die geschikt is voor iedere ruimte. Het paneel zorgt voor een behaaglijke warmte en kan op elke gewenste plek worden geplaatst.

Q: Kan het mobiele infrarood verwarming paneel in de badkamer worden gebruikt?

A: Ja, het mobiele infrarood verwarming paneel kan veilig in de badkamer worden gebruikt. Het paneel is geschikt voor vochtige ruimtes en voldoet aan alle veiligheidseisen.

Q: Moet het mobiele infrarood verwarming paneel aangesloten worden op wifi?

A: Nee, het mobiele infrarood verwarming paneel hoeft niet te worden aangesloten op wifi. Het apparaat werkt zelfstandig en kan worden bediend met behulp van een knop op het paneel of via een app op je smartphone.

Q: Is het mobiele infrarood verwarming paneel elektrisch?

A: Ja, het mobiele infrarood verwarming paneel werkt op elektriciteit. Het vermogen van het paneel varieert tussen de 300 en 1200 watt, afhankelijk van de grootte van het paneel.

Q: Wat is de lengte van het mobiele infrarood verwarming paneel?

A: De lengte van het mobiele infrarood verwarming paneel varieert tussen de 50 en 150 cm, afhankelijk van het model.

Q: Kan het mobiele infrarood verwarming paneel aan de wand of het plafond worden bevestigd?

A: Ja, het mobiele infrarood verwarming paneel kan aan de wand of het plafond worden bevestigd met behulp van bevestigingsmaterialen die worden meegeleverd.

Q: Hoeveel verbruikt het mobiele infrarood verwarming paneel per uur?

A: Het verbruik van het mobiele infrarood verwarming paneel varieert tussen de 10 en 40 cent per uur, afhankelijk van het vermogen van het paneel en de isolatie van de ruimte.

Q: Wat is het voordeel van een mobiel infrarood verwarming paneel ten opzichte van een gewone verwarming?

A: Het voordeel van een mobiel infrarood verwarming paneel is dat het snel warm wordt en voor een behaaglijke warmte zorgt. Bovendien is het paneel energiezuinig en kan het op elke gewenste plek worden geplaatst.

Q: Heeft het mobiele infrarood verwarming paneel nadelen?

A: Een nadeel van het mobiele infrarood verwarming paneel is dat het niet voldoende is voor het verwarmen van grote ruimtes. Daarnaast kan het geluid maken en kan het paneel warmteplekken veroorzaken als het te dicht bij de muur of andere meubels wordt geplaatst.

Q: Is er een app beschikbaar voor het mobiele infrarood verwarming paneel?

A: Ja, er is een app beschikbaar waarmee het mobiele infrarood verwarming paneel op afstand kan worden bediend. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Infrarood Verwarming Soest 4.8 / 5 - 14 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »