• 25 jaar ervaring als installateur
  • Altijd gratis verzending
  • Ma t/m Vrij voor 15:00 besteld = morgen in huis

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

14 / Nov / 2023

Is infrarood verwarming veilig in de kinderkamer?

Infrarood verwarming wordt steeds populairder in Nederlandse huishoudens vanwege de vele voordelen ten opzichte van traditionele verwarmingssystemen. Veel ouders vragen zich af of infrarood verwarming veilig te gebruiken is voor hun kinderen, vooral als het gaat om het gebruik van verwarmingspanelen in de kinderkamer. In dit artikel zullen we deze vraag beantwoorden en uitleggen waarom infrarood verwarming in de kinderkamer veilig is voor kinderen, met bijzondere aandacht voor het verbrandingsgevaar.

Is infrarood verwarming veilig in de kinderkamer?
Blog

 

 

Aanraakveiligheid en verbrandingsgevaar

Een van de belangrijkste zorgen van ouders is of je je kunt verbranden aan de verwarmingspanelen. Echter, moderne infraroodpanelen zijn ontworpen met veiligheid in gedachten en zijn uitgerust met aanraakveilige technologieën die het risico op verbranding minimaliseren. Deze technologieën zorgen ervoor dat de panelen niet te heet worden, waardoor het risico van verbranden aan een infrarood paneel aanzienlijk wordt verkleind en het oppervlak veilig aan te raken is zonder risico op brandwonden.

Veiligheid van infrarood panelen kinderkamer

Infraroodpanelen zijn niet alleen aanraakveilig, maar zijn ook ontworpen met veiligheid in gedachten, waardoor ze een uitstekende bescherming bieden voor verwarming in de kinderkamer. Ze zijn uitgerust met ESG-veiligheidsglas en zonder scherpe randen, wat zorgt voor extra veiligheid tegen eventuele schade of breuk.

Deze moderne infrarood panelen, vaak voorzien van het Duitse TÜV-keurmerk, hebben vaak afgeronde hoeken en randen, wat het risico op letsel vermindert en ze bijzonder geschikt maakt voor gebruik in ruimtes waar kinderen aanwezig zijn.

Warmtepanelen zonder scherpe randen

Het is belangrijk om te kiezen voor warmtepanelen zonder scherpe randen en hoeken in de kinderkamer. Scherpe randen en hoeken kunnen bijvoorbeeld gevaarlijk zijn als kinderen aan het spelen zijn. Daarom bieden veel fabrikanten van infrarood verwarming speciale panelen aan die ontworpen zijn met afgeronde randen en hoeken, waardoor ze een veilige keuze zijn voor verwarming in de kinderkamer en extra bescherming bieden voor kinderen.

ESG veiligheidsglas bij elektrische verwarming

ESG veiligheidsglas is een essentieel kenmerk van infraroodpanelen, vooral in de context van verwarming in de kinderkamer, omdat het het risico op letsel en schade vermindert. Dit type glas, dat speciaal is ontworpen voor de veiligheid van kinderen, is thermisch gehard en kan tegen hoge temperaturen en druk. Het is bestand tegen breuk en als het toch breekt, valt het in kleine stukjes uiteen in plaats van scherpe scherven, wat extra bescherming biedt voor verwarming in de kinderkamer.

Geen brandgevaar met verwarmingspaneel

In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen, is er geen brandgevaar met infrarood verwarming, wat het veilig maakt voor gebruik in ruimtes met kinderen. De panelen worden niet te heet en er is geen risico op oververhitting of brand, wat essentieel is voor de veiligheid in de kinderkamer. Dit maakt infrarood verwarming niet alleen veiliger voor kinderen, maar ook voor de rest van het gezin.

Infrarood verwarming en vorstbeveiliging

Een ander voordeel van infrarood verwarming is dat het gebruikt kan worden voor vorstbeveiliging. Dit betekent dat infrarood panelen van infrarood verwarming kunnen worden gebruikt in schuren, garages en andere ruimtes die niet constant verwarmd hoeven te worden. Door gebruik te maken van infrarood verwarming voor vorstbeveiliging, kunt u de temperatuur van deze ruimtes op een veilige en efficiënte manier op peil houden met bescherming tegen oververhitting, zonder het risico op brand of oververhitting.

Infrarood Verwarming: uw specialist in veilige verwarming

Als u op zoek bent naar infrarood verwarming kinderkamer die veiligheid biedt in de kinderkamer, dan bent u bij Infrarood Verwarming Soest aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan infrarood panelen van infrarood verwarming die speciaal ontworpen zijn met veiligheid in gedachten. Onze panelen zijn voorzien van aanraakveilige technologieën, afgeronde hoeken en randen en ESG-veiligheidsglas.

Daarnaast, als u overweegt om infrarood verwarming te kopen, onze infraroodpanelen zijn getest en gecertificeerd met het TÜV-keurmerk, wat aangeeft dat ze voldoen aan duitse kwaliteit en strenge veiligheidsnormen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste infrarood verwarming voor uw kinderkamer, waardoor de verwarming veilig in de kinderkamer kan worden gebruikt, en andere ruimtes in uw huis.

Infrarood verwarming aankoopgids

Als u overweegt om infrarood verwarming te kopen, dan raden we u aan om onze infrarood verwarming aankoopgids te raadplegen. Hierin vindt u alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen over welk type infrarood wandpanelen of andere infrarood verwarming te kopen het beste past bij uw behoeften en budget. Onze aankoopgids behandelt onderwerpen zoals het benodigde vermogen, het gebruik van thermostaten en de verschillende soorten infraroodpanelen die beschikbaar zijn.

Conclusie

Infrarood verwarming is veilig voor kinderen en biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele verwarmingssystemen, waardoor het een uitstekende bescherming verwarming kind optie is. Moderne infrarood wandpanelen zijn ontworpen met veiligheid in gedachten en zijn uitgerust met aanraakveilige technologieën, afgeronde hoeken en randen, en ESG-veiligheidsglas.

Bij het kiezen van infrarood verwarming voor gebruik in de kinderkamer is het belangrijk om te letten op deze veiligheidskenmerken en om te kiezen voor een gerenommeerde leverancier zoals Infrarood Verwarming Soest.

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Kies de juiste infrarood terrasverwarmer voor uw terras
    24 / Apr / 2024

    14 / Nov / 2023

    Kies de juiste infrarood terrasverwarmer voor uw terras

  • Infrarood terrasverwarmers in de aanbieding
    23 / Apr / 2024

    14 / Nov / 2023

    Infrarood terrasverwarmers in de aanbieding

  • Infrarood terrasverwarmers - De nieuwste trends
    22 / Apr / 2024

    14 / Nov / 2023

    Infrarood terrasverwarmers - De nieuwste trends

  • De voordelen van infrarood terrasverwarming op een rijtje
    21 / Apr / 2024

    14 / Nov / 2023

    De voordelen van infrarood terrasverwarming op een rijtje

  • Geniet van het buitenleven ongeacht het weer met een infrarood terrasverwarmer
    20 / Apr / 2024

    14 / Nov / 2023

    Geniet van het buitenleven ongeacht het weer met een infrarood terrasverwarmer

  • Infrarood terrasverwarmers - Voor een warme en gezellige sfeer
    19 / Apr / 2024

    14 / Nov / 2023

    Infrarood terrasverwarmers - Voor een warme en gezellige sfeer

  • Uw infrarood terrasverwarmer onderhouden
    18 / Apr / 2024

    14 / Nov / 2023

    Uw infrarood terrasverwarmer onderhouden

  • Infrarood terrasverwarmer voor op het balkon
    17 / Apr / 2024

    14 / Nov / 2023

    Infrarood terrasverwarmer voor op het balkon

  • Infrarood terrasverwarmers vs andere terrasverwarmers
    16 / Apr / 2024

    14 / Nov / 2023

    Infrarood terrasverwarmers vs andere terrasverwarmers

  • Infrarood terrasverwarmer voor overkappingen
    12 / Apr / 2024

    14 / Nov / 2023

    Infrarood terrasverwarmer voor overkappingen

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Infrarood Verwarming Soest 4.8 / 5 - 14 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »