• 25 jaar ervaring als installateur
  • Altijd gratis verzending
  • Ma t/m Vrij voor 15:00 besteld = morgen in huis

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

21 / Nov / 2023

Infrarood warmtekussen

In deze koude wintermaanden is er niets fijner dan lekker onder een deken op de bank zitten. Echter, gewone dekens houden de kou vaak niet buiten. Daarom introduceren wij met trots onze revolutionaire draadloze infrarood warmtekussens van Infrarood Verwarming Soest. Deze warmtekussens bieden urenlang comfortabele warmte, zijn gemakkelijk mee te nemen en laden draadloos op.

In dit artikel leest u alles over de uitzonderlijke eigenschappen van onze infrarood warmtekussens. Denk aan hun energie-efficiëntie, gebruiksgemak en veiligheid. Ook leggen we uit wat infraroodtechnologie inhoudt en waarom deze superieure verwarmingsmethode is. 

Infrarood warmtekussen
Blog

Vind het Perfecte Infrarood Draadloos Warmtekussen

Infrarood Verwarming Soest presenteert: de perfecte oplossing voor het verwennen van jezelf in koude perioden. Het gaat om niet minder dan technologisch geavanceerde, draadloze warmtekussens. Deze nieuwe generatie warmtekussens, ontworpen voor optimaal comfort, zijn aangedreven door infrarood technologie en volledig oplaadbaar. We nodigen je uit om dit artikel te lezen en te ontdekken waarom het draadloze infrarood warmtekussen Infrasoest je nieuwe beste vriend zal worden gedurende de koude dagen.

Wat zijn de voordelen van een draadloos warmtekussen?

Draadloze warmtekussens zijn ontworpen om mobiliteit en gemak te bieden. Bijvoorbeeld, het Infrasoest warmtekussen kan overal gebruikt worden; op de bank, op kantoor of in bed. Beter nog, omdat ze draadloos zijn, hoef je je geen zorgen te maken over lastige draden of in de buurt van een stopcontact zitten. Ze werken op een krachtige, ingebouwde oplaadbare batterij, wat betekent dat ze urenlang warmte kunnen leveren. Vragen over warmtekussens? Bezoek onze FAQ pagina voor meer informatie.

Het draadloze warmtekussen van Infrarood Verwarming Soest is voorzien van infrarood technologie. In tegenstelling tot traditionele elektrische warmtekussens, die alleen lucht om het kussen heen verwarmen, gebruikt het infrarood warmtekussen Infrasoest stralingswarmte. Infrarood warmtestraling verwarmt direct het object (in dit geval, jou!) en verspilt geen energie aan het verwarmen van de omgevingslucht. Dit maakt het draadloze infrarood warmtekussen Infrasoest energiezuinig en effectiever voor het leveren van diepgaande warmte.

Is een warmtekussen van Infrarood Verwarming Soest veilig?

Zeker! De draadloze infrarood warmtekussens zijn veilig voor gebruik. Ze zijn voorzien van thermische beveiliging en hebben twee ingestelde warmtestanden om oververhitting te voorkomen. Ook is het materiaal van de buitenhoes veilig en tegelijkertijd gemakkelijk schoon te maken. Meer over de veiligheid van infrarood producten kun je hier lezen

Hoeveel kost een infrarood warmtekussen?

De kosten van een infrarood warmtekussen variëren, afhankelijk van het model en de specificaties. Echter, als we kijken naar het lange termijn gebruik, kan een warmtekussen op infrarood een kosteneffectieve oplossing zijn. Naast het feit dat je kunt genieten van de langdurige en comfortabele warmte van een infrarood warmtekussen, kun je ook de verwarming een graadje lager zetten en daarmee op je energierekening besparen. Lees hier meer over goedkoop verwarmen met infrarood.

Waar kunnen infrarood warmtekussens worden gebruikt?

Infrarood warmtekussens zijn overal te gebruiken! Dankzij de draadloze functie en oplaadbare accu kun je ze gemakkelijk meenemen - of het nu is om te ontspannen op de bank, te werken bij je bureau, of zelfs tijdens het reizen. Zolang je accu opgeladen is, kun je genieten van de comfortabele warmte die wordt geleverd door een infrarood warmtekussen. Ze zijn ook geweldig voor het verlichten van spierspanning en pijn, of gewoon voor het ontspannen na een lange dag. Door de magnetische verbinding is het opladen van het warmtekussen heel eenvoudig. Bezoek onze website en ontdek de verschillende soorten infrarood panelen die we aanbieden.

Infrarood warmtekussens versus elektrische warmtekussens

Infrarood warmtekussens versus elektrische warmtekussens
Infrarood WarmtekussensElektrische Warmtekussens
Gebruiken stralingswarmte voor diepgaande verwarmingVerwarmen voornamelijk de lucht om het kussen heen
Draadloos en oplaadbaarVereisen vaak een aansluiting op een stopcontact
Bieden instelbare warmteniveausHebben vaak minder warmte-instellingen
Schoonmaken is eenvoudiger door afneembare buitenhoesKunnen moeilijk schoon te maken zijn
Beschikken over thermische beveiligingHebben over het algemeen geen ingebouwde thermische beveiliging

Kan ik een infrarood warmtekussen op maat maken?

Bij Infrarood Verwarming Soest bieden we verschillende opties als het gaat om het personaliseren van je infrarood warmtekussen. Zo kun je kiezen uit verschillende kleuren voor de buitenhoes - bruin, zwart, donker groen of grijs. En je kunt ook rekenen op een geweldige klantenservice om je te helpen bij het maken van je keuze. Voor meer gedetailleerde informatie, kun je onze website bezoeken.

Eenvoudige installatie en onderhoud

Het installeren en onderhouden van een draadloos warmtekussen van Infrarood Verwarming Soest is eenvoudig. Deze zijn ontworpen om eenvoudig oplaadbaar te zijn via een powerbank met een USB-aansluiting. Doordat de kussens draadloos zijn en een oplaadbare batterij hebben, hoef je geen ingewikkelde installatieprocedures te doorlopen. Het onderhouden van het kussen is net zo eenvoudig, dankzij de afneembare buitenhoes die gemakkelijk schoon te maken is. Ontdek meer over onze service hier.

Conclusie

Het aanschaffen van een Infrasoest warmtekussen staat gelijk aan het investeren in comfort. De infrarood technologie is absoluut een bonus waar het innovatie betreft maar nog belangrijker, door onze warmtekussens bespaar je op je energierekening en help je het milieu! Kijk dus niet verder als je op zoek bent naar een effectieve, comfortabele en stijlvolle manier van verwarmen. Het Infrasoest warmtekussen van Infrarood Verwarming Soest kan dit op alle fronten bieden. Bezoek onze website om het perfecte infrarood warmtekussen te vinden.

  • Voordelen van een draadloos warmtekussen
  • Veiligheid van warmtekussens van Infrarood Verwarming Soest
  • Gemak

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Creëer een droomterras met een infrarood terrasverwarmer
    30 / Apr / 2024

    21 / Nov / 2023

    Creëer een droomterras met een infrarood terrasverwarmer

  • Geniet langer van uw tuin met een infrarood terrasverwarmer voor winddichte ruimtes
    29 / Apr / 2024

    21 / Nov / 2023

    Geniet langer van uw tuin met een infrarood terrasverwarmer voor winddichte ruimtes

  • Infrarood terrasverwarmers - Voor een comfortabele winter
    28 / Apr / 2024

    21 / Nov / 2023

    Infrarood terrasverwarmers - Voor een comfortabele winter

  • Buitenleven in de winter - Met een infrarood terrasverwarmer is het mogelijk
    27 / Apr / 2024

    21 / Nov / 2023

    Buitenleven in de winter - Met een infrarood terrasverwarmer is het mogelijk

  • Veilig gebruik van infrarood terrasverwarmers
    26 / Apr / 2024

    21 / Nov / 2023

    Veilig gebruik van infrarood terrasverwarmers

  • Ervaar de warmte van een infrarood terrasverwarmer
    25 / Apr / 2024

    21 / Nov / 2023

    Ervaar de warmte van een infrarood terrasverwarmer

  • Kies de juiste infrarood terrasverwarmer voor uw terras
    24 / Apr / 2024

    21 / Nov / 2023

    Kies de juiste infrarood terrasverwarmer voor uw terras

  • Infrarood terrasverwarmers in de aanbieding
    23 / Apr / 2024

    21 / Nov / 2023

    Infrarood terrasverwarmers in de aanbieding

  • Infrarood terrasverwarmers - De nieuwste trends
    22 / Apr / 2024

    21 / Nov / 2023

    Infrarood terrasverwarmers - De nieuwste trends

  • De voordelen van infrarood terrasverwarming op een rijtje
    21 / Apr / 2024

    21 / Nov / 2023

    De voordelen van infrarood terrasverwarming op een rijtje

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Infrarood Verwarming Soest 4.8 / 5 - 14 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »