• 25 jaar ervaring als installateur
  • Altijd gratis verzending
  • Ma t/m Vrij voor 15:00 besteld = morgen in huis

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

26 / Jun / 2023

Infrarood Verwarming KOPEN - 5 Ultieme Tips!

Infrarood Verwarming KOPEN - 5 Ultieme Tips!
Blog

Infrarood verwarming kopen kan soms een lastige klus zijn, maar met deze 5 ultieme tips bent u verzekerd van een succesvolle aankoop. In dit artikel ontdekt u alles wat u moet weten voordat u uw infrarood verwarming aanschaft.

Zorg voor de juiste infrarood panelen

Infrarood panelen zijn er in vele soorten en maten. Zo zijn er panelen met korrelstructuur, gladde structuur en design panelen. Kies het type paneel dat het beste past bij uw woning. Ga bijvoorbeeld voor panelen met aluminium omkader als u een modern interieur heeft of kies voor mobiele panelen voor flexibiliteit.

De juiste wattage kiezen

Het wattage van een infrarood paneel bepaalt hoe krachtig de infraroodverwarming is. Kies een paneel met een hoger wattage als u een grotere ruimte wilt verwarmen of een met een lager wattage voor een kleinere ruimte. Houd rekening met de isolatie van uw woning bij het kiezen van het wattage.

Thermostaten voor infrarood verwarming

Een thermostaat helpt u de temperatuur te regelen in uw woning. Kies voor een draadloze thermostaat om de infrarood verwarming op afstand te bedienen. Zo kunt u energiezuinig verwarmen en bespaart u op uw energieverbruik.

Terreinverwarming

Bent u op zoek naar verwarming voor buiten? Overweeg dan terrasverwarming. Infrarood terrasverwarming straalt richting uw lichaam en verwarmt zo direct de omgeving. Zo kunt u ook op koudere dagen genieten van uw tuin of terras.

Infrarood verwarming kopen bij Infrarood Verwarming Soest

Infrarood Verwarming Soest biedt een uitgebreid assortiment aan infrarood verwarming en accessoires. Van infrarood panelen en thermostaten tot elektrische convectoren en zonnepanelen. Profiteer van onze expertise en laat u goed informeren over welke infrarood verwarming het beste bij uw situatie past.

Montageservice en advies

Wilt u uw infrarood verwarming vakkundig laten installeren? Maak gebruik van onze montageservice. Onze experts zorgen voor een professionele installatie en geven u graag advies op maat.

Conclusie

Met deze 5 ultieme tips bent u nu klaar om uw infrarood verwarming te kopen. Zorg voor de juiste infrarood panelen, kies het juiste wattage en maak gebruik van een thermostaat om energiezuinig te verwarmen. Profiteer van het brede assortiment en de expertise van Infrarood Verwarming Soest en geniet van een aangename warmte in uw woning. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

 

Veel gestelde vragen over infrarood verwarming kopen

Q: Wat zijn infraroodpanelen?

A: Infraroodpanelen zijn elektrotechnische apparaten die werken door middel van stralingswarmte. Ze worden gebruikt als bijverwarming of als alternatieve vorm van centrale verwarming.

Q: Wat is een infraroodpaneel?

A: Een infraroodpaneel is een type elektrische verwarming dat gebruik maakt van infraroodstraling om warmte af te geven. Het wordt ook wel een warmtepaneel genoemd.

Q: Wat is infraroodverwarming?

A: Infraroodverwarming is de verwarming van een ruimte met behulp van infraroodstraling. Hierbij wordt warmte direct aan objecten en mensen afgegeven, in plaats van aan de lucht eromheen.

Q: Wat zijn de beste infraroodpanelen om te kopen?

A: Dit hangt af van jouw specifieke wensen en behoeften, zoals het formaat en het vermogen van de panelen, en het type ruimte dat je wilt verwarmen. Het is daarom belangrijk om je goed te informeren voordat je infrarood panelen koopt.

Q: Kan ik infraroodverwarming gebruiken als hoofdverwarming?

A: Ja, infraroodverwarming kan ook als hoofdverwarming gebruikt worden, mits het huis goed geïsoleerd is. In minder goed geïsoleerde huizen kan het in sommige gevallen beter dienen als bijverwarming.

Q: Wat is het verbruik van infrarood verwarming?

A: Het energieverbruik van infrarood verwarming hangt af van het vermogen van de panelen en de tijd dat ze worden gebruikt. Over het algemeen is infrarood verwarming wel energiezuiniger dan verwarming met fossiele brandstoffen.

Q: Wat is de straling bij infraroodverwarming?

A: Bij infraroodverwarming wordt warmte afgegeven door middel van infraroodstraling, die vergelijkbaar is met de straling van de zon. Deze straling wordt direct door objecten en mensen opgenomen, waardoor er minimale warmteverliezen zijn door luchtcirculatie.

Q: Wat zijn de nadelen van infrarood verwarming?

A: Nadelen van infrarood verwarming kunnen zijn dat het in minder goed geïsoleerde huizen minder geschikt is als hoofdverwarming, het vermogen van de panelen soms beperkt is om grote ruimtes volledig te verwarmen en dat het soms prijzig kan zijn om een heel huis met infrarood panelen uit te rusten.

Q: Hoe kan ik mijn huis verwarmen met infrarood panelen?

A: Het is belangrijk om eerst te bepalen welke ruimtes je wil verwarmen en wat het vereiste vermogen hiervoor is. Daarnaast is het belangrijk dat het huis goed geïsoleerd is, voor optimaal gebruik van de panelen.

Q: Waar moet ik op letten bij het kopen van infrarood panelen?

A: Bij het kopen van infrarood panelen is het belangrijk om te letten op het vermogen van de panelen in watt, het formaat en de montage-opties, de warmteverdeling en de energiezuinigheid. Daarnaast is het belangrijk om te bepalen of je de panelen als hoofd- of bijverwarming wilt gebruiken.

Q: Welk type infraroodverwarming is het meest geschikt voor mijn huis?

A: Dit hangt af van de specifieke eigenschappen van jouw huis, zoals de isolatie, het formaat en de indeling van de ruimtes. Het is daarom aan te raden om een expert om advies te vragen voordat je een type infraroodverwarming kiest, zoals vrijstaande infraroodpanelen of elektrische kachels.

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Hoe kies je de juiste plaats voor infrarood panelen in een kantooromgeving
    24 / Jul / 2024

    26 / Jun / 2023

    Hoe kies je de juiste plaats voor infrarood panelen in een kantooromgeving

  • Hoe ziet een infrarood warmtepaneel eruit?
    10 / Jul / 2024

    26 / Jun / 2023

    Hoe ziet een infrarood warmtepaneel eruit?

  • Wat kost elektrische verwarming woonkamer
    10 / Jul / 2024

    26 / Jun / 2023

    Wat kost elektrische verwarming woonkamer

  • Infrarood Paneel Kantoor
    10 / Jun / 2024

    26 / Jun / 2023

    Infrarood Paneel Kantoor

  • De perfecte terrasverwarmer voor horeca
    08 / Jun / 2024

    26 / Jun / 2023

    De perfecte terrasverwarmer voor horeca

  • Infrarood terrasverwarmers - Een duurzame keuze
    07 / Jun / 2024

    26 / Jun / 2023

    Infrarood terrasverwarmers - Een duurzame keuze

  • Verwarm uw patio met een infrarood terrasverwarmer
    07 / Jun / 2024

    26 / Jun / 2023

    Verwarm uw patio met een infrarood terrasverwarmer

  • Bespaar geld met een infrarood terrasverwarmer
    06 / Jun / 2024

    26 / Jun / 2023

    Bespaar geld met een infrarood terrasverwarmer

  • Infrarood terrasverwarmer voor open terrassen
    05 / Jun / 2024

    26 / Jun / 2023

    Infrarood terrasverwarmer voor open terrassen

  • Infrarood terrasverwarmers
    04 / Jun / 2024

    26 / Jun / 2023

    Infrarood terrasverwarmers

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Infrarood Verwarming Soest 4.8 / 5 - 14 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »