• 25 jaar ervaring als installateur
  • Altijd gratis verzending
  • Ma t/m Vrij voor 15:00 besteld = morgen in huis

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

SEObyRay - 07 / Jun / 2024

Infrarood terrasverwarmers - Een duurzame keuze

Infrarood terrasverwarmers - Een duurzame keuze
Blog

Infrarood Terrasverwarming: Een Duurzame Keuze?

Kiezen voor een infrarood terrasverwarming of heater is tegenwoordig populairder dan ooit, vooral voor wie milieubewust wil verwarmen. Lange golf infraroodverwarming biedt een efficiënte en energiezuinige manier om je veranda en terras te verwarmen, door direct objecten en personen te verwarmen zonder de lucht te verwarmen. Dit resulteert in minder energieverbruik en een comfortabele warmte door middel van infraroodstraling. De keuze voor een specifieke terrasverwarmer hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de ruimte en of het een open terras of serre betreft. Elektrische infrarood terrasverwarmers bieden een moderne oplossing voor wie duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

Wat Maakt Infrarood Terrasverwarmer Zo Efficiënt?

In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen, gebruikt een infrarood terrasverwarmer stralingswarmte om direct warmte te leveren. Dit betekent dat de warmte direct wordt overgedragen aan objecten en mensen in de buurt, zonder energie te verspillen aan het verwarmen van de lucht.

Hoe Werken Infrarood Panels?

Infraroodpanelen werken door elektrische energie om te zetten in infraroodstralen. Deze stralen worden vervolgens uitgestraald en door objecten, zoals meubels en mensen, geabsorbeerd. Het resultaat is een directe, comfortabele warmte die je kunt voelen zodra de panelen aan staan. Zie onze informatiepagina over infraroodpanelen voor meer details.

Is Infrarood Verwarming Milieuvriendelijk?

Ja, infraroodverwarming is een milieuvriendelijke optie. Omdat het energie-efficiënter is en lager energieverbruik heeft dan traditionele verwarmingsmethoden, draagt het bij aan een lagere CO2-uitstoot. Dit maakt het een uitstekende keuze voor iedereen die zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen. Het gebruik van infrarood verwarmers is daarbij de juiste keuze voor het buitenleven, zoals op balkons. Deze technologie helpt niet alleen om ruimtes efficiënt te warmen, maar de straling is ook effectief in winderige omstandigheden. Meer informatie is beschikbaar op onze website.

Keuze in Vermogen: 1500 Watt vs. 2000 Watt

De keuze van het vermogen van je infrarood terrasverwarmer hangt af van de grootte van het te verwarmen gebied. Terrasverwarmers van 1500 watt worden aanbevolen voor kleinere ruimtes, terwijl een model van 2000 watt geschikter is voor grotere terrassen. Raadpleeg onze gids voor het benodigde vermogen.

Infrarood Verwarming vs. Traditionele Verwarming

In vergelijking met traditionele verwarmingstechnieken biedt infrarood verwarming verschillende voordelen. Het is energiezuiniger, levert directe warmte, en heeft een lager energieverbruik. Daarnaast is het gezonder, omdat het de lucht niet uitdroogt en geen circulatie van stofdeeltjes veroorzaakt. Bij het kiezen van een infrarood terrasverwarmer is het belangrijk om te letten op de soorten infrarood terrasverwarmers beschikbaar op de markt. Infraroodstralers en infrarood panelen zijn enkele populaire opties die aan diverse warmtebehoeften voldoen.

Installatie van Infrarood Terrasverwarmers

De installatie van infrarood terrasverwarmers is verrassend eenvoudig. Ze kunnen aan de muur, het plafond of op een standaard worden gemonteerd, en vereisen alleen een elektrische aansluiting. Voor meer informatie over installatie, bezoek onze montageservicepagina.

Gebruik en Onderhoud van Infrarood Terrasverwarmers

De gebruiksvriendelijkheid en het minimale onderhoud zijn grote voordelen van een infrarood terrasverwarmer is een verwarmingstoestel. Ze zijn eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening of thermostaat, en vereisen weinig onderhoud, behalve het periodieke reinigen van de verwarmingselementen. Ze bieden directe en comfortabele warmte, vergelijkbaar met de warmte van de zon. In sommige gevallen wordt gebruik gemaakt van lange golf infrarood technologie, wat efficiëntie en comfort verhoogt.

Conclusie: De Toekomst van Terrasverwarming Is Infrarood

Gezien de vele voordelen, waaronder efficiënt energieverbruik, milieuvriendelijkheid, en comfortabele warmte, is het duidelijk dat infraroodverwarming de toekomst is van terrasverwarming. Of je nu een restaurant, café of een privéterras hebt, infraroodverwarming is een uitstekende keuze voor iedere buitenruimte die gebruikmaakt van infraroodstraling om warmte te leveren.

  • Infraroodverwarming is energiezuinig en milieuvriendelijk, waarbij de warmte direct naar objecten en mensen wordt gestuurd.
  • Directe, comfortabele warmte zonder de lucht te verwarmen, aangezien de warmte wordt direct naar objecten geleid.
  • Snelle en eenvoudige installatie met minimaal onderhoud en veilig in gebruik.
  • Ideaal voor zowel commerciële als privé buitengebieden.

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Hoe kies je de juiste plaats voor infrarood panelen in een kantooromgeving
    24 / Jul / 2024

    SEObyRay - 07 / Jun / 2024

    Hoe kies je de juiste plaats voor infrarood panelen in een kantooromgeving

  • Hoe ziet een infrarood warmtepaneel eruit?
    10 / Jul / 2024

    SEObyRay - 07 / Jun / 2024

    Hoe ziet een infrarood warmtepaneel eruit?

  • Wat kost elektrische verwarming woonkamer
    10 / Jul / 2024

    SEObyRay - 07 / Jun / 2024

    Wat kost elektrische verwarming woonkamer

  • Infrarood Paneel Kantoor
    10 / Jun / 2024

    SEObyRay - 07 / Jun / 2024

    Infrarood Paneel Kantoor

  • De perfecte terrasverwarmer voor horeca
    08 / Jun / 2024

    SEObyRay - 07 / Jun / 2024

    De perfecte terrasverwarmer voor horeca

  • Infrarood terrasverwarmers - Een duurzame keuze
    07 / Jun / 2024

    SEObyRay - 07 / Jun / 2024

    Infrarood terrasverwarmers - Een duurzame keuze

  • Verwarm uw patio met een infrarood terrasverwarmer
    07 / Jun / 2024

    SEObyRay - 07 / Jun / 2024

    Verwarm uw patio met een infrarood terrasverwarmer

  • Bespaar geld met een infrarood terrasverwarmer
    06 / Jun / 2024

    SEObyRay - 07 / Jun / 2024

    Bespaar geld met een infrarood terrasverwarmer

  • Infrarood terrasverwarmer voor open terrassen
    05 / Jun / 2024

    SEObyRay - 07 / Jun / 2024

    Infrarood terrasverwarmer voor open terrassen

  • Infrarood terrasverwarmers
    04 / Jun / 2024

    SEObyRay - 07 / Jun / 2024

    Infrarood terrasverwarmers

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Infrarood Verwarming Soest 4.8 / 5 - 14 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »