• 25 jaar ervaring als installateur
 • Altijd gratis verzending
 • Ma t/m Vrij voor 15:00 besteld = morgen in huis

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

21 / Jul / 2023

Hoe veilig is een verwarming elektrisch?

Als de meeste mensen aan infrarood warmte denken, stellen ze zich die lompe, onaantrekkelijke industriële kachels voor die je vaker in magazijnen ziet dan in huizen. Maar infrarood warmte heeft de laatste jaren een lange weg afgelegd, en er zijn nu veel strakke en stijlvolle infraroodverwarmers op de markt die ontworpen zijn voor thuisgebruik. Als je op zoek bent naar een efficiënte en kosteneffectieve manier om je huis deze winter te verwarmen, dan zijn hier vijf redenen waarom je het gebruik van een mobiele infrarood verwarming zou moeten overwegen.

Hoe veilig is een verwarming elektrisch?
Blog

Vijf redenen waarom je deze winter een mobiele infraroodverwarming zou moeten gebruiken

1. Gunstig verbruik infrarood paneel

Een van de grootste voordelen van het gebruik van een infrarood verwarming is dat ze zeer efficiënt zijn als het gaat om energieverbruik. Infraroodverwarmers werken door onzichtbare infraroodstralen uit te zenden die direct gericht zijn op de voorwerpen en mensen in de kamer, en warmte geven zonder eerst de lucht te moeten verwarmen. Dit betekent dat ze veel minder energie verbruiken dan traditionele convectiekachels, die de lucht moeten verwarmen voordat ze de kamer kunnen opwarmen. Sommige mobiele infraroodverwarmers kunnen zelfs werken op slechts 500 watt vermogen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor wie zijn energieverbruik wil beperken.

2. Mobiele verwarming kan overal in huis geplaatst worden

Een ander groot voordeel van een mobiel infrarood paneel is dat ze overal in huis geplaatst kunnen worden op een stevige basis of op wieltjes voor gemakkelijke verplaatsing. Dit maakt ze uiterst veelzijdig en betekent dat je je gemakkelijk kunt richten op specifieke delen van je huis die je warm wilt houden. Je kunt er bijvoorbeeld een in je woonkamer zetten om je warm te houden terwijl je tv kijkt of op je laptop werkt, of in je slaapkamer zodat je de hele nacht knus en warm kunt blijven.

3. Infrarood verwarming met temperatuurregeling

De meeste mobiele infraroodverwarmers worden geleverd met temperatuurinstellingen waarmee gebruikers de verwarming kunnen aanpassen aan hun behoeften en voorkeuren. Dit betekent dat je de verwarming kunt instellen om een comfortabele temperatuur in je huis te handhaven zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het te warm of te koud wordt. Bovendien zijn veel modellen ook voorzien van timers, zodat je kunt instellen dat de verwarming na een bepaalde tijd automatisch uitgaat.

4. Kan helpen geld te besparen op verwarmingskosten

Omdat mobiele infraroodverwarmers gerichte warmte leveren waar je die het meest nodig hebt, kunnen ze helpen geld te besparen op de verwarmingskosten doordat ze alleen de specifieke delen van je huis verwarmen die je op een bepaald moment gebruikt. Traditionele convectiekachels daarentegen moeten voortdurend verwarmde lucht door het hele huis laten circuleren, zelfs als er kamers zijn die niet worden gebruikt, wat veel energie kan verspillen en je verwarmingsrekening onnodig kan verhogen. Door een mobiel infrarood paneel te gebruiken kun je geld besparen op je energierekening en toch je huis de hele winter lekker warm houden.

5. Mobiele infrarood warmte: veilig en gemakkelijk in gebruik

Mobiele infrarood verwarming is uiterst veilig en gemakkelijk te gebruiken, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor wie een alternatief zoekt voor traditionele radiator kachels. Infraroodstralen zijn volkomen veilig en veroorzaken geen gezondheidsproblemen zoals sommige andere soorten straling wel kunnen. Bovendien zijn de meeste modellen voorzien van veiligheidsvoorzieningen zoals een kantelschakelaar die de verwarming automatisch uitschakelt als hij wordt omgestoten, waardoor ze zeer veilig zijn voor gebruik in de buurt van kinderen en huisdieren. Over het geheel genomen zijn mobiele infraroodverwarmers een handige, veilige en efficiënte manier om je huis de hele winter warm te houden.

Als je op zoek bent naar een alternatieve manier om je huis deze winter warm te houden, overweeg dan het gebruik van een mobiel infrarood paneel . Mobiele infraroodverwarmers bieden veel voordelen ten opzichte van traditionele radiator verwarming , waaronder een laag elektrisch verbruik , plaatsingsgemak , temperatuurregeling , geldbesparing , en veiligheid . Mobiele infrarood verwarming verwarmt alleen werkplek en bespaart zo op de verwarmingskosten.

Mobiele infrarood verwarming is een geweldige manier om geld te besparen op verwarmingskosten door alleen de ruimte te verwarmen waar je werkt. mobiele infraroodstralers zenden elektromagnetische golven uit die door de lucht reizen en worden geabsorbeerd door voorwerpen op hun pad. De golven worden vervolgens omgezet in warmte, waardoor het voorwerp wordt verwarmd. mobiele infraroodstralers zijn bijzonder efficiënt in het verwarmen van mensen en voorwerpen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in kantoren, magazijnen en andere commerciële ruimtes. mobiele infraroodstralers zijn ook veiliger dan traditionele verwarmingstoestellen, omdat ze geen schadelijke emissies produceren.

Mobiele infraroodstralers zijn dus een geweldige manier om geld te besparen op verwarmingskosten en tegelijkertijd een veilige en comfortabele werkomgeving te creëren.

3 Hoofdmerken van mobiele infrarood panelen

Er zijn drie belangrijke merken mobiele infraroodverwarmers: Welltherm, Ecaros en Alkari. Alle drie de merken bieden een verscheidenheid aan voordelen en eigenschappen die ze ideaal maken voor gebruik in uiteenlopende omgevingen. Welltherm infrarood verwarming staat bekend om hun efficiënte verwarmingsprestaties en hun vermogen om de warmte gelijkmatig over een ruimte te verdelen. Ecaros infrarood verwarming staat bekend om hun strakke ontwerp en hun vermogen om zich naadloos te integreren in elke ruimte. Alkari infrarood verwarming staat bekend om hun gebruiksgemak en hun brede scala aan veiligheidsvoorzieningen. Alle drie de merken bieden een verscheidenheid aan modellen die zeker voldoen aan de behoeften van elke gebruiker.

Infrarood bureauverwarmers als bijverwarming op je werkplek

Infrarood bureauverwarmers zijn een steeds populairdere manier om warm te blijven tijdens de koudere maanden. Deze verwarmers werken door infrarode straling uit te zenden, die vervolgens door de voorwerpen in de kamer wordt geabsorbeerd, waardoor ze opwarmen. Dit type verwarming is zeer efficiënt, omdat er geen lucht hoeft te circuleren om de kamer te verwarmen. Bovendien zijn infrarood bureauverwarmers zeer slank en verbruiken ze slechts 150 watt stroom, waardoor ze een ideale keuze zijn voor wie op zijn energierekening wil besparen. Er zijn ook mobiele infraroodverwarmers verkrijgbaar, die gebruikt kunnen worden om specifieke delen van het lichaam te verwarmen die bijzonder koud aanvoelen. Of je nu kiest voor een vaste of mobiele infrarood verwarming, je kunt er zeker van zijn dat je de hele winter warm en comfortabel blijft.

Hoeveel watt heb je nodig voor een thuiswerkplek?

Wil je een werkplek tot 20 m² verwarmen, dan kan dat met een infraroodpaneel van 700 Watt tot 800 Watt. Dit zorgt voor de nodige warmte om uw werkplek comfortabel te houden en helpt ook om uw energierekening te verlagen.

Ook een grotere werkplek van bijvoorbeeld 30 m² kan door middel van een paneel worden opgewarmd. Dan kun je beter kiezen voor een infraroodpaneel van 1000 Watt of 1200 Watt. Zo zorg je ervoor dat er voldoende warmte op de werkplek is om iedereen comfortabel te houden.

Comfortabel thuiswerken

Mobiele infrarood verwarming wordt steeds populairder als manier om je huis te verwarmen. Ze bieden veel voordelen ten opzichte van traditionele verwarmingsmethoden, zoals een veel efficiënter energieverbruik en een gelijkmatige warmteverdeling in de hele kamer. Bovendien kunnen verplaatsbare infrarood verwarmingen overal in huis geplaatst worden op een stevige basis of op wieltjes voor gemakkelijke verplaatsing, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in woonkamers, slaapkamers en zelfs keukens. Of je nu op zoek bent naar een manier om je verwarmingsrekeningen te verlagen of gewoon een comfortabelere en efficiëntere manier wilt om je huis te verwarmen, elektrische verwarming zijn het overwegen waard.

 

Gerelateerde vragen over: mobiele infrarood verwarming voor thuiswerkers

Wat is mobiele infrarood verwarming en hoe werkt het?

Mobiele infrarood verwarming is een elektrische manier van verwarmen die gebruik maakt van infraroodstralen om warmte af te geven. Dit type verwarming verwarmt direct mensen en objecten in de ruimte, in plaats van de lucht eromheen en is daarom efficiënter in energieverbruik en kosten.

Is mobiele infrarood verwarming duurzaam?

Ja, mobiele infrarood verwarming is duurzaam omdat het gebruik maakt van elektriciteit en geen gas verbrandt. Dit betekent ook dat er geen uitlaatgassen of schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het gebruik. Daarnaast is het energieverbruik ook lager dan bij traditionele verwarmingssystemen.

Kan mobiele infrarood verwarming in de badkamer worden gebruikt?

A: Ja, mobiele infrarood verwarming kan in de badkamer worden gebruikt, maar het is belangrijk om het apparaat op een veilige afstand van waterbronnen te plaatsen en ervoor te zorgen dat het niet in direct contact komt met water.

Wat is het verschil tussen infrarood verwarming en een gewone radiator?

Infrarood verwarming verwarmt direct mensen en objecten, terwijl een gewone radiator de lucht in een kamer verwarmt. Dit zorgt ervoor dat infrarood verwarming energiezuiniger en efficiënter is in het opwarmen van een ruimte. Bovendien is een infrarood verwarming ook een stuk mobieler en gemakkelijker te verplaatsen dan een traditionele radiator.

Zijn er voordelen van mobiele infrarood verwarming voor thuiswerkers?

Ja, mobiele infrarood verwarming kan heerlijk warmte afgeven aan een specifieke plek en zorgt zo voor een behaaglijke en comfortabele werkplek voor thuiswerkers. Bovendien kan het apparaat gemakkelijk worden verplaatst, wat handig is voor mensen die niet altijd op dezelfde plek willen werken.

Is infrarood verwarming veilig?

Ja, infrarood verwarming is veilig omdat het geen gebruik maakt van open vuur en er geen gevaarlijke uitlaatgassen worden geproduceerd. Het is echter belangrijk om het apparaat op een veilige afstand van objecten en weg van waterbronnen te plaatsen, en het te gebruiken zoals voorgeschreven in de handleiding.

Kan mobiele infrarood verwarming op het plafond worden gemonteerd?

Ja, mobiele infrarood verwarming kan op het plafond worden geplaatst met behulp van geschikte montagebeugels. Dit zorgt voor de beste warmteverspreiding en helpt het apparaat efficiënter te werken.

Kan mobiele infrarood verwarming worden gebruikt om loodsen te verwarmen?

Ja, mobiele infrarood verwarming kan worden gebruikt om loodsen te verwarmen en wordt vaak gebruikt als een goedkope en veilige manier van verwarmen in deze omgevingen. Het is echter belangrijk om de benodigde kracht en grootte van het apparaat te bepalen op basis van de grootte van de loods en de gewenste temperatuur.

Wat zijn de voordelen van muurverwarming?

Muurverwarming biedt directe en indirecte verwarming zonder luchtcirculatie, wat resulteert in een aangenamere en gezondere leefomgeving. Het zorgt ook voor een constantere temperatuur en kan onzichtbaar worden geïntegreerd in het interieur van een ruimte.

Kan infrarood verwarming worden gebruikt als vloerverwarming?

Ja, infrarood verwarming kan worden gebruikt als vloerverwarming met behulp van infraroodpanelen die onder de vloer worden geplaatst. Het zorgt voor een gelijkmatige verwarming en is een energiezuinige manier van verwarmen.

 

 

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

 • Infrarood Paneel Kantoor
  10 / Jun / 2024

  21 / Jul / 2023

  Infrarood Paneel Kantoor

 • De perfecte terrasverwarmer voor horeca
  08 / Jun / 2024

  21 / Jul / 2023

  De perfecte terrasverwarmer voor horeca

 • Infrarood terrasverwarmers - Een duurzame keuze
  07 / Jun / 2024

  21 / Jul / 2023

  Infrarood terrasverwarmers - Een duurzame keuze

 • Verwarm uw patio met een infrarood terrasverwarmer
  07 / Jun / 2024

  21 / Jul / 2023

  Verwarm uw patio met een infrarood terrasverwarmer

 • Bespaar geld met een infrarood terrasverwarmer
  06 / Jun / 2024

  21 / Jul / 2023

  Bespaar geld met een infrarood terrasverwarmer

 • Infrarood terrasverwarmer voor open terrassen
  05 / Jun / 2024

  21 / Jul / 2023

  Infrarood terrasverwarmer voor open terrassen

 • Infrarood terrasverwarmers
  04 / Jun / 2024

  21 / Jul / 2023

  Infrarood terrasverwarmers

 • De beste infrarood terrasverwarmers van 2024
  31 / May / 2024

  21 / Jul / 2023

  De beste infrarood terrasverwarmers van 2024

 • Infrarood terrasverwarmer installeren
  30 / May / 2024

  21 / Jul / 2023

  Infrarood terrasverwarmer installeren

 • Hoe kiest u de juiste infrarood terrasverwarmer?
  29 / May / 2024

  21 / Jul / 2023

  Hoe kiest u de juiste infrarood terrasverwarmer?

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Infrarood Verwarming Soest 4.8 / 5 - 14 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »