• 25 jaar ervaring als installateur
  • Altijd gratis verzending
  • Ma t/m Vrij voor 15:00 besteld = morgen in huis

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

02 / Sep / 2023

Bureau verwarming

Een elektrische verwarming kan naast de centrale verwarming of door vloerverwarming voor extra comfort zorgen tijdens de werkdag. Infraroodverwarming onder het bureau is een effectieve manier om plaatselijk en lokaal voor een aangename temperatuur te zorgen. Dit bespaart energie in vergelijking met het centraal verwarmen van de hele ruimte en zorgt voor warmte precies daar waar je het nodig hebt.

Een infrarood paneel onder je bureau verwarmt je benen en voeten, zonder de rest van de kamer op te warmen. Zo heb je altijd een comfortabele werkplek. De montage van onze elektrische infraroodverwarming is snel en eenvoudig.

Koude voeten zijn één van de meest voorkomende en ergerlijke problemen op kantoor of thuis. Vaak wordt een ruimte verwarmd naar 22 graden, maar voelen jouw voeten het nog een paar graden kouder. Dit probleem is snel en eenvoudig te verhelpen met verplaatsbare infraroodpanelen die individueel regelbaar zijn. De infraroodverwarming zorgt voor plaatselijke warmte te creëren, precies waar jij last hebt van de kou.

Bureau verwarming
Blog

 

Bureau verwarming: de oplossing voor koude benen en voeten

Met een bureau verwarming heb je nooit meer koude benen en voeten. Of je nu thuiswerkt of op kantoor, een bureau verwarming zorgt voor een aangenaam warmte aan je benen en voeten. Dit zorgt voor een extra comfort tijdens het werken en is een efficiënte manier om koude voeten op kantoor te bestrijden.

Infraroodverwarming kopen: welke infrarood paneel is geschikt voor jou?

Er zijn verschillende opties als het gaat om het kopen van een bureau verwarming. Zo zijn er infrarood panelen beschikbaar, welke direct de objecten verwarmen, zoals je benen en voeten. Hierdoor is het verbruik van deze verwarming zeer laag. Bij de aanschaf van een infrarood paneel is het belangrijk om te kijken naar de specificaties, zoals de wattage en de afmetingen van het paneel. Hierdoor kun je bepalen of het paneel geschikt is voor jouw werkplek. Bovendien is het belangrijk om te kijken naar de bijgeleverde onderdelen, zoals een dimmer of schroeven voor de bevestiging.

Infrarood verwarming: hoe werkt het?

Infraroodverwarming werkt door middel van infrarood straling. Deze straling raakt de objecten in de ruimte, zoals je benen en voeten. Hierdoor voel je de heerlijke warmte je lichaam intrekken. Een infrarood verwarming is meestal voorzien van een dimmer, zodat je de gewenste warmte kunt afstellen.

Infrarood panelen voor werkplekverwarming

Infrarood panelen zijn zeer geschikt voor verwarming van werkplekken. Dit komt omdat deze panelen direct de objecten verwarmen, zoals je benen en voeten. Hierdoor is het verbruik van deze verwarming zeer laag. Door de verwarming onder je bureau te plaatsen, creëer je een optimaal werkklimaat en wordt de productiviteit bevorderd. Bovendien zijn infrarood panelen vaak traploos regelbaar en eenvoudig te installeren met behulp van de bijgeleverde schroeven of zelfklevende strip.

QH panelen bureau verwarming: de specificaties en de voordelen

De bureau infrarood verwarming is vaak voorzien van een thermostaat, zodat je de gewenste temperatuur kunt instellen en behouden. Het infraroodpaneel kan eenvoudig worden aangesloten op een stopcontact, zonder dat er extra bekabeling of installatie nodig is. Dit maakt het een gemakkelijk te gebruiken en praktische oplossing voor een snelle opwarming van de werkplek. De infraroodstraling van het paneel zorgt voor een snelle en efficiënte verwarming van de omgeving, zonder dat er luchtcirculatie nodig is. Dit maakt het een ideale oplossing voor een aangename en productieve werkomgeving.

Infrarood verwarming onder bureau: de voordelen

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van infrarood verwarming onder bureau. Hieronder worden enkele belangrijke voordelen beschreven:

  • Directe verwarming: de infrarood straling raakt direct de objecten in de ruimte, zoals je benen en voeten. Hierdoor voel je de heerlijke warmte je lichaam intrekken en hoef je niet te wachten tot de lucht verwarmd is.
  • Lage kosten: infrarood verwarming is zeer zuinig in verbruik. Hierdoor betaal je gemiddeld zo'n 6 à 7 eurocent per uur. Dit is veel minder dan bij een convectie kachel, die de lucht verwarmt.
  • Traploos regelbaar: veel infrarood verwarmingen zijn traploos regelbaar, zodat je de temperatuur eenvoudig naar je eigen voorkeur kunt aanpassen. Hierdoor kan je altijd in de juiste temperatuur geconcentreerd werken.
  • Mobiel: vaak zijn infrarood verwarmingen compact en zelfklevend, zodat je ze eenvoudig kunt verplaatsen naar een andere plek of werkplek.
  • Extra comfort: een infrarood verwarming onder bureau zorgt voor extra comfort tijdens het werken en helpt om koude voeten en benen te voorkomen.

Magazijnverwarming met infrarood panelen

Infrarood panelen zijn zeer geschikt voor verwarming van werkplekken. Dit komt omdat deze panelen direct de objecten verwarmen, zoals je benen en voeten. Hierdoor is het verbruik van deze verwarming zeer laag en kan je de temperatuur eenvoudig aanpassen naar jouw wensen. Met een infrarood verwarming onder bureau creëer je een optimaal werkklimaat en wordt de productiviteit bevorderd.

Bureau verwarming kopen: welke infrarood verwarming is geschikt voor jou?

Bij het kopen van een bureauverwarming voor thuiswerkers is het belangrijk om rekening te houden met de specificaties en de grootte van het paneel, zoals de wattage en de afmetingen. Hierdoor kun je bepalen of het paneel geschikt is voor jouw werkplek. Verder is het belangrijk om te kijken naar de bijgeleverde onderdelen zoals een dimmer of schroeven voor de bevestiging. Een goede keuze is een infrarood paneel van 150 watt, welke een efficiënte manier van verwarmen en een lage kosten voor stroomverbruik biedt.

Conclusie

Infrarood bureau verwarming met infrarood paneel is een efficiënte oplossing voor koude voeten en benen tijdens het werken. De infrarood verwarming verwarmt direct de objecten in de ruimte, zoals de benen en voeten, waardoor het verbruik van de verwarming laag is. Bij de aanschaf van een infrarood paneel is het belangrijk om te kijken naar de specificaties zoals de wattage (vaak 150 watt) en de afmetingen van het paneel. Hierdoor kun je bepalen of het paneel geschikt is voor jouw werkplek.

Bovendien is het belangrijk om te kijken naar de bijgeleverde onderdelen, zoals een dimmer of schroeven voor de bevestiging. Het zelfklevende paneel kan onder het bureaublad worden bevestigd, zodat je een optimaal werkklimaat creëert en de productiviteit bevorderd wordt. Infrarood panelen zijn zeer geschikt voor verwarming van werkplekken.

Bovendien zijn infrarood panelen voor bureauverwarming vaak traploos regelbaar en eenvoudig te installeren met behulp van de bijgeleverde schroeven of zelfklevende strip. Een bureau infrarood verwarming is vaak voorzien van een verwarmingspaneel van 150 watt, een dimmer, schroeven voor de bevestiging en heeft een laag stroom verbruik, dit zorgt voor een efficiënte manier van verwarmen en een aangename werkomgeving.


Veel gestelde vragen over bureau verwarming

Hoe werkt infrarood bureau verwarming op mijn werkplek?

Infrarood bureauverwarming werkt door het creëren van infraroodstralen die warmte genereren. Deze warmte wordt dan overgedragen aan objecten in de buurt, zoals jouw bureau, zonder de luchttemperatuur te verhogen. Dit zorgt voor een aangename warmte op je werkplek zonder de rest van de ruimte te verwarmen.

Is de elektrische bureauverwarming verplaatsbaar?

Ja, de meeste elektrische bureauverwarmingen zijn ontworpen om verplaatsbaar te zijn. Ze zijn compact en lichtgewicht, waardoor ze gemakkelijk van de ene locatie naar de andere kunnen worden verplaatst.

Hoeveel elektriciteit verbruikt een elektrische kachel voor het bureau?

De hoeveelheid elektriciteit die een elektrische bureauverwarming verbruikt, varieert afhankelijk van het wattage. Een standaard elektrische bureauverwarming verbruikt ongeveer 450 watt per uur.

Hoe kan ik de temperatuur van mijn elektrische bureauverwarming regelen?

De meeste elektrische bureauverwarmingen hebben een ingebouwde thermostaat waarmee je de gewenste temperatuur kunt instellen. Sommige hebben ook meerdere standen, zodat je de warmte naar behoefte kunt aanpassen.

Is bureauverwarming voldoende om mijn hele kantoor te verwarmen?

Bureauverwarming is bedoeld om een specifiek gebied, zoals uw werkplek, te verwarmen. Als je jouw hele kantoor wilt verwarmen, kan het nodig zijn om naast de bureauverwarming ook gebruik te maken van centrale verwarming of een andere vorm van ruimteverwarming.

Wat is het voordeel van een paneel onder je bureau ten opzichte van een centrale verwarming?

Een paneel onder je bureau biedt directe warmte waar je het nodig hebt. Deze verwarmingsmethode kan efficiënter zijn dan centrale verwarming, omdat je niet hoeft te wachten tot de hele ruimte opwarmt. Bovendien, in grote ruimtes waar de warmte van de centrale verwarming niet gelijkmatig wordt verdeeld, kan een paneel onder je bureau zorgen voor extra warmte en comfort.

Hoeveel kost het om een infraroodpaneel voor je bureau te installeren?

De kosten voor de installatie van een infraroodpaneel onder je bureau variëren. Voor een nauwkeurige offerte raden we je aan contact met ons op te nemen zodat we de specifieke eisen en omstandigheden van jouw werkplek kunnen beoordelen.

Is een elektrische bureauverwarming duurzaam?

Ja, elektrische bureauverwarming kan een duurzamere optie zijn dan traditionele verwarmingsmethoden. Infrarood bureauverwarmers zijn energiezuinig, waardoor ze minder stroom verbruiken en bijdragen aan een lagere energierekening.

Kan ik een offerte aanvragen voor een elektrische bureauverwarming?

Ja, je kunt bij ons een offerte aanvragen voor een elektrische bureauverwarming. Neem contact met ons op met de details van jouw behoeften en we zullen je voorzien van een gedetailleerde en concurrerende prijsopgaaf.

Wat is de beste elektrische bureauverwarming?

De beste elektrische bureauverwarming hangt af van jouw specifieke behoeften. Wij bieden een breed assortiment aan verwarmingsopties aan, van infrarood bureauverwarming tot verplaatsbare elektrische kachels. Al onze producten garanderen een aangename, behaaglijke warmte en een energiezuinige werking.

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Infrarood paneel Tuinhuis
    21 / Mar / 2024

    02 / Sep / 2023

    Infrarood paneel Tuinhuis

  • Infrarood paneel Terras
    19 / Mar / 2024

    02 / Sep / 2023

    Infrarood paneel Terras

  • Infrarood paneel Praktijkruimte
    16 / Mar / 2024

    02 / Sep / 2023

    Infrarood paneel Praktijkruimte

  • Infrarood paneel Kelder
    15 / Mar / 2024

    02 / Sep / 2023

    Infrarood paneel Kelder

  • Infrarood paneel Atelier
    14 / Mar / 2024

    02 / Sep / 2023

    Infrarood paneel Atelier

  • Infrarood paneel Restaurant
    13 / Mar / 2024

    02 / Sep / 2023

    Infrarood paneel Restaurant

  • Infrarood paneel Kleedkamer
    12 / Mar / 2024

    02 / Sep / 2023

    Infrarood paneel Kleedkamer

  • Infrarood Paneel Slaapkamer
    11 / Mar / 2024

    02 / Sep / 2023

    Infrarood Paneel Slaapkamer

  • Infrarood paneel Winkel
    09 / Mar / 2024

    02 / Sep / 2023

    Infrarood paneel Winkel

  • Infrarood Paneel Klaslokaal
    06 / Mar / 2024

    02 / Sep / 2023

    Infrarood Paneel Klaslokaal

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Infrarood Verwarming Soest 4.8 / 5 - 14 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »