• 25 jaar ervaring als installateur
  • Altijd gratis verzending
  • Ma t/m Vrij voor 15:00 besteld = morgen in huis

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

• Alle prijzen incl. BTW • Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis •30 dagen retourrecht • UNIEK: WIJ BIEDEN OOK MONTAGESERVICE

Infrarood Verwarming Badkamer

Onze infrarood panelen zijn ideaal voor gebruik in de moderne badkamer door het waterdichte materiaal en de geïsoleerde achterkant. Dus wilt u een infraroodpaneel kopen voor uw badkamer? Zoek niet verder en bestel bij Infraroodverwarming Soest.

38 Producten


Infrarood Verwarming Badkamer

Onze infrarood panelen zijn ideaal voor gebruik in de moderne badkamer door het waterdichte materiaal en de geïsoleerde achterkant. Dus wilt u een infraroodpaneel kopen voor uw badkamer? Zoek niet verder en bestel bij Infraroodverwarming Soest.

De infrarood verwarming, een stijlvolle warmtebron voor je badkamer.

Onze infrarood panelen zijn ideaal voor gebruik in de moderne badkamer door het waterdichte materiaal en de geïsoleerde achterkant. Dus wilt u een infraroodpaneel kopen voor uw badkamer? Zoek niet verder en bestel bij Infraroodverwarming Soest, uw specialist in infrarood verwarming.

Wat zijn infrarood panelen voor de badkamer?

Infrarood panelen voor je badkamer zijn de ideale stijlvolle warmtebron. De badkamer panelen verkrijgbaar in zowel korrel als gladde panelen. De achterkant van het gladde paneel is geïsoleerd wat zorgt voor een gelijkmatige en aangename infrarood badkamer verwarming.

Om uw badkamer infrarood verwarming helemaal compleet te maken kunt u een thermostaat erbij bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten met diverse uitgebreide programma’s. Zo kunt u makkelijk de controle houden over de warmte in uw badkamer. U kunt er ook voor kiezen om uw moderne badkamer te verwarmen met infrarood heaters. Deze zijn makkelijk te bedienen en geven binnen 10 seconde stralingswarmte. Ook verkopen wij design glazen infrarood panelen. Dit zijn strak vormgegeven glazen verwarmingspanelen die makkelijk te monteren zijn. Deze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en (rood, wit, zwart en groen).

Wat kosten infraroodpanelen voor de badkamer?

De kosten van de infrarood verwarming voor uw badkamer is afhankelijk van het soort verwarming waar u voor kiest. Als u kiest voor de infrarood panelen zijn deze verkrijgbaar vanaf 119 euro. Mocht u toch een iets luxere uitstraling willen kunt u ook kiezen voor onze glazen design panelen. Deze zijn te koop vanaf 174,95 euro. Uiteraard kunt u ook een badkamer heater, warmtepanelen met aluminium omkader, of voor een korrel/ gladde paneel kiezen. Waar u ook voor kiest, bij Infrarood verwarming Soest bent u aan het goede adres. Niet alleen voor de standaard 2 jaar garantie maar ook gratis snelle levering.

Montage infrarood verwarmingspaneel badkamer verwarming

Alle infrarood verwarmingen zijn makkelijk te monteren in uw badkamer. De panelen zijn te monteren op wanden, plafons en op steunen. De glazen design verwarmingspanelen zijn gemakkelijk te monteren door de bijgeleverde onzichtbare bevestigingsbeugel. Deze wordt bij het product geleverd. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze montage service en uw infrarood verwarming door onze vakkundige monteurs in uw badkamer laten monteren.

Infrarood paneel badkamer bij Infraroodverwarming Soest

Wilt u infraroodpanelen voor uw badkamer bestellen? Zoek niet verder en bestel direct bij Infraroodverwarming Soest. Uiteraard kunt u via onze klantenservice contact opnemen voor vragen of meer informatie of persoonlijk advies. Hiernaast geven wij u graag persoonlijk advies bij u thuis, dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Welke infrarood kachel badkamer?

Als u op zoek bent naar een manier om uw badkamer efficiënt te verwarmen, dan kan een infrarood verwarming de perfecte oplossing zijn. Infraroodverwarmers werken door elektrische energie om te zetten in infraroodstraling, die vervolgens wordt geabsorbeerd door objecten in de ruimte. Dit proces is uiterst efficiënt, en kan resulteren in aanzienlijke besparingen op uw energierekening. Bovendien zijn infraroodstralers zeer veilig in het gebruik, en produceren ze geen schadelijke emissies. Bij het kiezen van een infrarood verwarming voor uw badkamer, moet u er zeker van zijn dat u een model kiest dat krachtig genoeg is om de ruimte goed te verwarmen. Voor de meeste badkamers zou een infrarood verwarming met een vermogen van 400 tot 600 watt voldoende moeten zijn.

Extra toepassing voor infrarood verwarming badkamer

Infrarood spiegelverwarming is onmisbaar

Elke keer als je je handdoek verwijdert, kun je jezelf bekijken. De dampen van de warme kranen bedekken uw spiegels. Het spiegel infrarood paneel zorgt ervoor dat de infrarood verwarming niets anders doet dan de reflectie helder houden. Een natuurlijke warmte die wordt weerspiegeld in uw badkamer. Een thermisch systeem op een badkamerwand kan worden geïnstalleerd. Bij het gebruik van Infrarood Spiegelpanelen bespaart het ruimte. De koelbak is weg en is er nog steeds. Onze infrarood spiegel met ingebouwde thermostaat heeft een licht verchroomd spiegeloppervlak en is gemaakt van hoogwaardig veiligheidsglas. Je ziet het perfect: haar, gezichtsvermogen, huid. Er zijn vierkante of rechthoekige spiegel opties beschikbaar.

Spiegel met LED verlichting en verwarming in de badkamer

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van een spiegel met LED verlichting en verwarming in uw badkamer. Ten eerste is het infrarood verwarmingssysteem zeer energie-efficiënt, wat betekent dat u kunt besparen op uw energierekeningen. Bovendien is LED verlichting goedkoop en gaat het lang mee, zodat u uw lampen niet zo vaak hoeft te vervangen. Tot slot betekent de IP-84 rating van het paneel met LED's dat het waterbestendig is en veilig kan worden gebruikt in vochtige ruimtes.

Veel gestelde vragen over infrarood verwarming badkamer

Wat is infraroodverwarming?

Infraroodverwarming is een vorm van verwarming die gebruik maakt van infraroodstraling om voorwerpen te verwarmen. Deze vorm van infrarood verwarming is populair omdat ze energie-efficiënt is en geen geluid produceert.

Hoe werkt infrarood verwarming?

infrarood verwarmingspanelen werken door het uitzenden van infraroodstraling. Deze straling wordt vervolgens geabsorbeerd door de voorwerpen in de kamer, die op hun beurt opwarmen en warmte afgeven. infraroodverwarming is een efficiëntere vorm van verwarming dan traditionele radiatorverwarming, aangezien er geen luchtcirculatie nodig is om te kunnen werken.

Is infrarood verwarming zuinig?

infraroodverwarming is energiezuinig omdat u met ir-panelen minder co2 uitstoot dan met gas. voor elke kubieke meter gas die u bespaart, verbruikt u maximaal 5 kwh extra aan elektriciteit.

Wat is de beste verwarming voor in de badkamer?

De beste verwarming voor een badkamer is infraroodverwarming. Infraroodverwarming is directe verwarming, waarbij u geniet van aangename stralingswarmte. Zodra u een infrarood paneel aanzet, straalt er onmiddellijk warmte uit.

Zijn er gezondheidsrisico's verbonden aan infraroodverwarmingen?

Er zijn geen gezondheidsrisico's verbonden aan infraroodverwarmingen. Infraroodstraling is een vorm van energie die niet schadelijk is voor de mens.

Wat zijn de voordelen infrarood verwarming?

Infrarood verwarmingspanelen vereisen geen installatie van kanalen, waardoor ze een snelle en eenvoudige manier zijn om een ruimte te verwarmen. Ze leveren ook directe warmte, wat comfortabeler kan zijn dan traditionele verwarmingsmethoden die gebaseerd zijn op luchtcirculatie.

Wat zijn de nadelen van infrarood verwarming?

Infrarood verwarmingspanelen kunnen echter de luchtcirculatie beperken en kunnen wervelend stof in de kamer doen ontstaan.

Wat is beter infrarood verwarming of elektrische verwarming?

Infraroodverwarming is beter dan elektrische verwarming, omdat het vooral verwarmt waar u het nodig hebt, wat energie bespaart. Ook heeft infrarood verwarming een snelle opwarmtijd.

Hoeveel watt infrarood verwarming nodig in de badkamer?

Om te weten te komen hoeveel watt infraroodverwarming u nodig hebt, moet u de oppervlakte van de kamer berekenen en dat vermenigvuldigen met het vereiste wattage. Voor infraroodverwarmingspanelen in de badkamer hebt u ten minste 65-100 watt per vierkante meter nodig.

Wat kost infrarood verwarming per uur?

Het verbruik van een paneel van 300 W per uur is 0,3 kW, wat overeenkomt met 300 watt gedurende één uur. Voor elk uur dat het 300 watt infrarood paneel aan staat, besteedt u ongeveer 6,6 cent. In ons voorbeeld gaan we uit van een gemiddelde kilowattuurprijs (kWh) van 22 eurocent.

Welke elektrische verwarming is het meest energiezuinig?

De meest energie-efficiënte elektrische verwarming is infraroodverwarming. infraroodverwarmingspanelen produceren een aangename warmte die direct op de huid voelbaar is, zodat minder wattage nodig is om hetzelfde warmteniveau te bereiken. Dit resulteert in een energiezuinig verbruik en maakt infraroodverwarming tot de meest energie-efficiënte elektrische verwarming.

Is het duur om infrarood verwarmingen te installeren?

Hoewel infraroodpanelen over het algemeen goedkoper te installeren zijn dan vloerverwarming, kunnen de installatiekosten variëren naargelang de grootte en het type van de infraroodstraler die u kiest. Voor kleinere infraroodstralers, zoals spiegel- of radiatormodellen, zullen de installatiekosten waarschijnlijk lager zijn dan voor grotere infraroodpanelen die aan een wand moeten worden gemonteerd

Hoe voorkom ik schimmel in de badkamer

Er zijn enkele infrarood verwarmingspanelen die speciaal behandeld zijn met een infrarood filter om de groei van bacteriën en schimmels in vochtige ruimtes zoals badkamers te helpen voorkomen. Deze panelen kunnen een geweldige aanwinst zijn voor elke badkamer, omdat ze niet alleen een aangename warmte leveren, maar ook helpen om de ruimte gezond en schoon te houden.

Waarom een infrarood verwarmingspaneel in de badkamer gebruiken?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van infrarood verwarmingspanelen in de badkamer, zoals efficiëntie en het verminderen van schimmelgroei. Met onze infrarood paneel badkamer ervaring kunnen we zeggen dat dit een uitstekende keuze is voor het verwarmen van de badkamer. Onze ervaring met infrarood verwarming in de badkamer laat zien dat dit een efficiënte en gezonde manier is om de ruimte te verwarmen.

Hoe installeer ik een infraroodverwarming in mijn badkamer?

Het installeren van een infrarood verwarmingspaneel in uw badkamer is een eenvoudig proces. Hier zijn de stappen die u moet volgen:

1. Sluit de stroom af naar de kamer waarin u werkt.

2. Verwijder het oude verwarmingssysteem, als dat er is.

3. Installeer het infrarood verwarmingspaneel volgens de instructies van de fabrikant.

Wat is een badkamer warmtelamp?

Een badkamerwarmtelamp is een soort infrarood verwarmingspaneel dat wordt gebruikt om een moderne badkamer te verwarmen. Deze lampen werken door het uitzenden van infrarode straling, die vaste voorwerpen en mensen onmiddellijk verwarmt. Dit type verwarming wordt als efficiënter beschouwd dan traditionele methoden, zoals convectoren, omdat er geen warme lucht circuleert. Bovendien helpt infraroodverwarming bij het verminderen van schimmelgroei in vochtige ruimtes door de muren van de badkamer uit te drogen.

Wat is een infrarood spiegel voor in de badkamer?

Een infraroodspiegel is een type spiegel dat helpt de badkamer te verwarmen door infrarood straling te weerkaatsen. Deze infrarood spiegel is vooral nuttig in koudere klimaten, omdat het kan helpen de ruimte snel op te warmen en warm te houden.

Wat is een infrarood handdoek radiator?

Een infrarood handdoek radiator is een type verwarmingselement dat gebruik maakt van infrarood straling om een handdoek of andere voorwerpen in de buurt infrarood te verwarmen. Dit is bijvoorbeeld handig in een badkamer, waar het verwarmen van een handdoek na het douchen een aangename extra kan zijn. De infrarood straling wordt gericht op de handdoek en verwarmt deze zonder de lucht in de ruimte te verwarmen. Dit is efficiënt en bespaart daardoor energie in het verbruik.

Waar kan een infrarood lamp gebruikt worden in de badkamer?

Een infrarood lamp in de badkamer kan worden gebruikt om de ruimte te verwarmen of om specifieke voorwerpen zoals handdoeken te verwarmen. De infrarood straling is gericht op de voorwerpen of de ruimte en verwarmt deze zonder de lucht in de ruimte te verwarmen. Dit is energie-efficiënt en kan bijdragen aan een aangenaam binnenklimaat in de badkamer.

Wat is IR verwarming?

IR is de afkorting van infrarood en Infrarood verwarming werkt door het uitstralen van infrarood straling, wat op voorwerpen wordt gericht om ze te verwarmen. De straling wordt opgenomen door de voorwerpen en verandert in warmte, wat de omgeving verwarmt. Dit is een efficiënte manier van verwarming, omdat het direct gericht is op de voorwerpen in plaats van de lucht in de ruimte.

 

Anderen zochten ook naar

infrarood warmtestralers, douche verwarming infrarood, korte golf infraroodstraler plaats, verlichte badkamerspiegels, badkamer verwarming elektrisch infrarood, infrarood verwarming douche, douche infrarood verwarming, infrarood handdoek radiator, pre order toepassing, keramische kachel, spiegel 120 x 80, douche verwarming, infrarood plafondverwarming badkamer, led badkamer, infrarood handdoekdroger, elektrische kachel, adax infrarood badkamer warmtestraler, infrarood handdoekradiator, handdoekdroger infrarood, gladde paneel, infrarood verwarming werkt, neutraal led wit, loodvrij glaspaneel, behaaglijke warmte, terras rvs behuizing roestbestendig, infrarood badkamerverwarming, verlichte spiegels, infrarood fotopaneel, infrarood lamp badkamer, quality heating, infrarood stralingswarmte, adax infrarood warmtestraler, infrarood verwarming badkamer met afstandsbediening, badkamer spiegel met licht en verwarming, infrarood handdoekradiator, mobiele infrarood verwarming badkamer, energie efficiëntieklasse, infrarood heater, badkamer spiegel 120x80, infrarood paneel badkamer ervaring, badkamerkachel infrarood, infraroodpaneel toilet, ervaring infrarood verwarming badkamer, afbeelding aanleveren, welk infrarood paneel voor badkamer, infrarood spiegel met ingebouwde thermostaat, foto verwarmingspaneel, dikte glasoppervlak, hoogwaardig veiligheidsglas

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Infraroodverwarming Soest 4.8 / 5 - 14 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »